Neler Yeni

ATK Blazing Sky X1 Hala 8K Dongle Çıkıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Varol Çiftçi

ATK Blazing Sky X1 üründen hala 8k hz dongle çıkıyor mu ve çıkmıyorsa ilerleyen zamanlarda 2. el dogle yi alıp kendi mouse eşleştirebilir miyim?​

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İsmail ŞAHİN
Çıkıyor geçen hafta aldım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Mehmet Aslan

ATK Blazing Sky X1 üründen hala 8k hz dongle çıkıyor mu ve çıkmıyorsa ilerleyen zamanlarda 2. el dogle yi alıp kendi mouse eşleştirebilir miyim?​

ilk 1000 siparişte 8k hz dongle yi hediye ediyorlardı kampanyalı stoklar bitmediyse yanında gelir. Bittiyse kendin alıcan.

zefeseq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ZEfesq
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Varol Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse nasil hissiyati falan takilma oluyormu bende almayi dusunuyorum x1 ile f1 arasinda kaldim
kesinlikle tavsiye ederim kullanımı rahat uzak mesafeden algılamada da sorun yok ama sistemin çok iyi değilse 8k hz almanı tavsiye etmem hızlı bir şekilde oynatınca fps te düşüler gerçekleşebiliyor 4k hz de kullanıyorum gayet memnunum
Aralarındaki fark ise x1 biraz daha büyük yapıda F1 küçük yapıda

Forum Fedaisi

80+ Bronze
kesinlikle tavsiye ederim kullanımı rahat uzak mesafeden algılamada da sorun yok ama sistemin çok iyi değilse 8k hz almanı tavsiye etmem hızlı bir şekilde oynatınca fps te düşüler gerçekleşebiliyor 4k hz de kullanıyorum gayet memnunum
Aralarındaki fark ise x1 biraz daha büyük yapıda F1 küçük yapıda
internette bir suru yorum var donma takilma sorunu oluyormus icinde birseyler sallaniyormus sende bunlardan var mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Varol Çiftçi
internette bir suru yorum var donma takilma sorunu oluyormus icinde birseyler sallaniyormus sende bunlardan var mi
yok hayır hiçbir sorunu yok 1ay olacak hemen hemen hiçbir sorunu yok yukarıda da dediğim gibi sistemin çok iyi değilse 8k da donma yapıyor o da sistemi çok yorduğu için ama 4k gayet kafi

endukolif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
endukolif
yok hayır hiçbir sorunu yok 1ay olacak hemen hemen hiçbir sorunu yok yukarıda da dediğim gibi sistemin çok iyi değilse 8k da donma yapıyor o da sistemi çok yorduğu için ama 4k gayet kafi
Hala kullanıyor musun? Bir sıkıntısı var mı esneme, gıcırdama, sensörde sıkıntı falan?

Top Bottom