Neler Yeni

vatandaki 4070-S Zotac ekran kartılı sistem alınır mı?

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet ERÇİN

anakartı gıgabyt b650m yapcağım ram ve ssd seçeneklerinde güzel hiçbir şey olmadığı için ilerde cl30 6000mhz ram alrıım ssd kingston nv3 düşünoyrum.
kasa msı iyi midir? 650 w yeterli olurmu şimdiden teşekkürler

anakartı gıgabyt b650m yapcağım ram ve ssd seçeneklerinde güzel hiçbir şey olmadığı için ilerde cl30 6000mhz ram alrıım ssd kingston nv3 düşünoyrum.
Sistem alınabilir,650wat fazlasıyla yeter ve çok iyi besleyecektir

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
Volkan

rami lexar thhor yapmanı tavsiye ederim hem dual channel hemde 6000mhz cl38

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
Abi bence alınmaz , ram konusunda çok kötü 2 seçenek sunuyorlar , anakartlar çöp benim fikrime göre.Ekran kartı ve işlemci güzel ancak yanında dandik ürünler vererek kendi stoklarını eritiyorlar.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Burak
Abi bence alınmaz , ram konusunda çok kötü 2 seçenek sunuyorlar , anakartlar çöp benim fikrime göre.Ekran kartı ve işlemci güzel ancak yanında dandik ürünler vererek kendi stoklarını eritiyorlar.
bu paraya x670 falan mı bekliyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
bu paraya x670 falan mı bekliyorsun?
Ben beklentimi söylemedim bence alınmaz dedim , daha güzel ve uygun sistemler düşebiliyor piyasaya en azındna özelleştirme konusunda daha esneklik sağlıyorlar.Vatan bilgisayar kasiyeri ile mi görüşüyorum ?

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Burak
Ben beklentimi söylemedim bence alınmaz dedim , daha güzel ve uygun sistemler düşebiliyor piyasaya en azındna özelleştirme konusunda daha esneklik sağlıyorlar.Vatan bilgisayar kasiyeri ile mi görüşüyorum ?
vatan kasiyeriyle görüşmüyorsun.sen gelmiş diyorsunki anakart çöp.herşeyi fiyatına göre değerlendirmelisin.bu sistemden daha iyisini bu fiyata öner arkadaş onu alsın

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet ERÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rami lexar thhor yapmanı tavsiye ederim hem dual channel hemde 6000mhz cl38
dediğim gibi ilerde cl30 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan kasiyeriyle görüşmüyorsun.sen gelmiş diyorsunki anakart çöp.herşeyi fiyatına göre değerlendirmelisin.bu sistemden daha iyisini bu fiyata öner arkadaş onu alsın
hocam https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ şu sistemi şöyle yaparakmı alayım vatandakinimi alayım

Ekler

• pc.png
    pc.png
    68 KB · Hit: 16

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
Arkadaşımız ramleri değiştireceğini söylüyor , 1 ay sonra veya 1 yıl sonra fark etmez bu ramler değişecekse eğer sistem kurgusu başlangıç için yanlış demektir.Benim burda eleştirim vatan bilgisayarın para vererek bile ramleri yükseltmemize izin vermemesi kısaca bu sisteme bu anakart ve ramleri dayatması.Bu kombinasyonu alıp tekrar satmak yerine arkadaşında gösterdiği 7A kombinasyonu alınması daha mantıklı , uygun parça değişiklikleri ile uzun yıllar götürecek bir sistem yapılabilir.Benim dikkat etmek istediğim konu bu dostum , lütfen cevap verirken agresif başlangıçlar yapma maksat arkadaşa yardımcı olmak.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
Volkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,176