Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Normal versiyonu 129 dolar. Aktif Gürültü Engellemeli versiyonu 179 dolar olacak.
Airpods pro 2 daha iyidir ondada h2 çip var zaten ayrıca kulağa oturması çok daha iyi düz airpodsa göreairpods pro2 aldıydım iade edip 180 dolarlık versiyonu mu alsam
Tartışılır. Bence ikiside aynı şuan. 360 yoksa airpods pro 2 öne geçer.pro2 daha iyi mi hala?
eğer daha iyi veya kafa kafayaysa pro2 de kalacağım çünkü silikonlu olması baya bir + ama 4.nesil daha iyi ise iade edip 180 dolarlık versiyonu alasım varAirpods pro 2 daha iyidir ondada h2 çip var zaten ayrıca kulağa oturması çok daha iyi düz airpodsa göre
Daha iyi asla değil , ya aynılardır yada pro 2 daha iyidir çipler aynı ztneğer daha iyi veya kafa kafayaysa pro2 de kalacağım çünkü silikonlu olması baya bir + ama 4.nesil daha iyi ise iade edip 180 dolarlık versiyonu alasım var
Pro 2 daha iyi ama anc çok kullanmıyorsan sana kalmış3 4 gün önce pro 2 aldım iade etmeye değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bu pro 2 kulağımda duruyor ama sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor airpods 4 e geçsem kulakta iyi durur mu
Hocam bu kulakta durur mu? pro 2 de evet kulakta duruyor ama ben de sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor bilmiyorum hafızalı köpük düşünüyorum ama nerden alacağımı bilmiyorum.Pro 2 daha iyi ama anc çok kullanmıyorsan sana kalmış
Yani denemeden bilemezsin. Kimilerinin kulağında slikonlu durmuyor slikonsuz duruyor. Kimlerde ise tam tersi.Hocam bu kulakta durur mu? pro 2 de evet kulakta duruyor ama ben de sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor bilmiyorum hafızalı köpük düşünüyorum ama nerden alacağımı bilmiyorum.