o sigorta süresi uzatıldı zaten mezun olsan bile 2 yıl boyunca yararlanabiliyorsun artık aynı şeyden bende müzdariptim gidip ücretsiz şekilde muayene olabilirsin dostumArkadaşlar üniversiteye girdim kayıt oldum, önceden hastaneye gittiğimde sigortam olmadığı için ücretli muayene olmam gerekiyordu. Şuan hastayım hastaneye gitmem gerek babamın sigortasından nasıl faydalanabilirim bunun bir yöntemi varmı?
Hocam kendisi veya üzerinden sağlık yardımı aldığı yakınından borçlu gözükmektedir. Provizyon verilmemiştir. Diyor bu ne demekburadan sorgulayabilirsin müstehaktır yazıyorsa muayene olabilirsin
ben gitmiştim bana sgk binasına gitmem gerektiği söylendi gittim ve adam 30 saniye bilgisayardan bir yere tıkladı ve oldu başka hiç bir şey gerekmedi yani sadece sgk binasına gidip söylemen lazım dakikalar içinde oluyorArkadaşlar üniversiteye girdim kayıt oldum, önceden hastaneye gittiğimde sigortam olmadığı için ücretli muayene olmam gerekiyordu. Şuan hastayım hastaneye gitmem gerek babamın sigortasından nasıl faydalanabilirim bunun bir yöntemi varmı?
sgk ödenmemiş olabilir sgk hangi kişiden çekiyorsanHocam kendisi veya üzerinden sağlık yardımı aldığı yakınından borçlu gözükmektedir. Provizyon verilmemiştir. Diyor bu ne demek
provizyon tarihi nedir biliyor musunuz? müstehaklık sayfasında yazıyorben gitmiştim bana sgk binasına gitmem gerektiği söylendi gittim ve adam 30 saniye bilgisayardan bir yere tıkladı ve oldu başka hiç bir şey gerekmedi yani sadece sgk binasına gidip söylemen lazım dakikalar içinde oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sgk ödenmemiş olabilir sgk hangi kişiden çekiyorsan
buradan sorgulayabilirsin müstehaktır yazıyorsa muayene olabilirsin
Babamdan alıyorum ama, meslek lisesi çıkışlıyım ve okul bittikten sonra da biryerde çalışmıştım sigortalı. Şuan universite başlayacak ve ben bir yerde calişamicam. Bu hizmetlerden faydalanmam için ne yapmam gerekiyor?ben gitmiştim bana sgk binasına gitmem gerektiği söylendi gittim ve adam 30 saniye bilgisayardan bir yere tıkladı ve oldu başka hiç bir şey gerekmedi yani sadece sgk binasına gidip söylemen lazım dakikalar içinde oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sgk ödenmemiş olabilir sgk hangi kişiden çekiyorsan
10.09.2024 mü yazıyor sorguladığın tarih oprovizyon tarihi nedir biliyor musunuz? müstehaklık sayfasında yazıyor
Aynen teşekkür ederim10.09.2024 mü yazıyor sorguladığın tarih o
Hocam baya rahatsızım hastaneye gitmem lazım, yukarıda bahsettim ben buna nasıl bir çözüm bulabilirimburadan sorgulayabilirsin müstehaktır yazıyorsa muayene olabilirsin
SSK il genel müdürlüğüne gidiyorsun. Öğrenci olduğunu söylüyorsun. Tc ni istiyor 1 dk da hallediyor gitmeden düzeltemezsinArkadaşlar üniversiteye girdim kayıt oldum, önceden hastaneye gittiğimde sigortam olmadığı için ücretli muayene olmam gerekiyordu. Şuan hastayım hastaneye gitmem gerek babamın sigortasından nasıl faydalanabilirim bunun bir yöntemi varmı?