sahsen https://www.itopya.com/glorious-mod...nJKYy76Et6f1AJBvZSi30_1vpuOAVVMT-I5OqGOpHjJCs alıp gecerdımBaşlıktaki gibi arkadaşlar genelde CS ve Apex oynuyorum. Hikayeli oyunlar da oynuyorum.
Şahsen model o ama shape tercihine bağlı Viper mini hastası olan da çokSizce Viper Mini mi Glorious Model O mu?
Model O görüntüsü bana daha güzel geldi ama dediğin gibi viper mini aşırı önerildiğini görünce kafam karıştı.Şahsen model o ama shape tercihine bağlı Viper mini hastası olan da çok
Model O görüntüsü bana daha güzel geldi ama dediğin gibi viper mini aşırı önerildiğini görünce kafam karıştı.
Fingertip claw karışımı bir tutuşum var. Pulsefire haste almak istiyorum fakat TR'de yok sanırım.Viper mini ortalama bir el için claw tutuşa müsait bir mouse model o ise daha çok hybrid bir mouse Viper mini küçük model o yanında eğer mouse tutuş şeklini bilmiyorsan internetten araştırabilirsin. Uğraştırma beni dersen model o her tipe uygun ortalama bir mouse eski mouseum olur kendisi öneririm
Viper mini gayet iş görebilir o vakitFingertip claw karışımı bir tutuşum var. Pulsefire haste almak istiyorum fakat TR'de yok sanırım.
kablolu arıyorum hocamfurylevel z1bakabilirsin 1250lira