Neler Yeni

Xiaomi Redmi G24 MONİTÖR 🚨2999 TL🚨

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
mecit burak kılıç
Alınır mı sizce monitör ihtiyacım var
ben olsam asus olanını falan alırdım 3500e 144 hz ama en azından ips va ile arasında bariz fark var veya indirime düşen birçok monitör oluyor 165hz ips 1ms 3800 falan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Pahalı monitörlerde olan Delta renk kalibresi var. Ürünün renk konusunda kağıt üstünde değerleri çok iyi geldi. Bence alıp deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Tugra
Bunu ana monitör olarak almaya düşünüyorum sizce nasıl ? şuanki monitörüm 144 hz 27 inç ama 120 hz oalrak klanıyorum çünkü 144 hz e çekersem ekranın yarısı yok oluyor, yada ekranın yarısının yok olma sorununu nasıl çözebilriim bir tavsiyeniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_3966.jpeg

AloneKinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ahmet Çakır
bende 2.ci ekran olarak almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım . 2.ekranda DP şart değil sanırım. internet youtube vesaire için kullanıcam

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Bunu ana monitör olarak almaya düşünüyorum sizce nasıl ? şuanki monitörüm 144 hz 27 inç ama 120 hz oalrak klanıyorum çünkü 144 hz e çekersem ekranın yarısı yok oluyor, yada ekranın yarısının yok olma sorununu nasıl çözebilriim bir tavsiyeniz varmı

Alıntıyı görüntüle
Görüntü sürücülerin baştan kurun. Ayrıca kablo değiştirdiniz mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
monitör alınır mı ne diyorsunuz

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EminEric
arkadaşlar satıcı vip trend daha önceden ondan mi router almıştım bana çin versiyonu göndermişti çince içerik çince klavuz iade de sıkıntı yapıyor paketi açtığığınız gibi iadeyi redediyor bu satıcıdan almayın derim sıkıntı yaşarsınız trendyolda ve ya amazonda xiaomi router 4c en son ki yorumlarına bakarsanız anlarsınız

arkadaşlar satıcı vip trend daha önceden ondan mi router almıştım bana çin versiyonu göndermişti çince içerik çince klavuz iade de sıkıntı yapıyor paketi açtığığınız gibi iadeyi redediyor bu satıcıdan almayın derim sıkıntı yaşarsınız trendyolda ve ya amazonda xiaomi router 4c en son ki yorumlarına bakarsanız anlarsınız
tekrar bi değerlendirmelere göz atayım dedim bütün kötü yorumları sildirtmiş haberiniz olsun

tekrar bi değerlendirmelere göz atayım dedim bütün kötü yorumları sildirtmiş haberiniz olsun
https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-...3027/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=106931 burdan y

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Tugra

https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-...3027/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=106931 burdan y
Gönderici amazon olduğu için bence iadede bir sorun çıkmaz ( Umarım )

Top Bottom