zulaMerhaba. Online FPS rekabetçi oyun önerisi istiyorum. Önerdiğiniz oyunlar var mı acaba?
FPS oyun açlığım var önerdiğiniz Online FPS rekabetçi önerdiğiniz.
oyunlar ücretsiz olacak p2w olmasını istemiyorum
CsMerhaba. Online FPS rekabetçi oyun önerisi istiyorum. Önerdiğiniz oyunlar var mı acaba?
FPS oyun açlığım var önerdiğiniz Online FPS rekabetçi önerdiğiniz.
oyunlar ücretsiz olacak p2w olmasını istemiyorum
valorant mı cs mi acaba hangisi başlanır cs hep ruslar var valorant tr serveri varcs valorant overwatch
bu zamana kadar ikisinide oynamadin mi hicvalorant mı cs mi acaba hangisi başlanır cs hep ruslar var valorant tr serveri var
Herkes son seviye herkesin +7 silahları var yeni başlayanlar için facia.
valorant çok az denedim 1 defa masus girip denedimbu zamana kadar ikisinide oynamadin mi hic
Kardeşim alabildiğin en yüksek ekran kartını al ki ileride bir daha değiştirmek zorunda kalma. Bide sana tavsiyem alaniliyorsan 8gb den yüksek bir kart alvalorant çok az denedim 1 defa masus girip denedim
cs2 denedim cs hep ruslar var 1 maç girip oynadım cs kanser etti
muhtemellen valorant başlacağım oyunda tr serveri var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar bir şey soracağım yakın bir zamanda PC toplayacağım şu an PC ortak kullanıyorum.
FPS oyunları için çözürünlük mü Hz mi ms FPS oyunları için 1080p alınmalı
4070 Ti Super mi 4070 Super mi acaba?
fps rekabetçi oyunlar için hz önemli ve minimum 1080p çözünrlük olmalıvalorant çok az denedim 1 defa masus girip denedim
Dostlar bir şey soracağım yakın bir zamanda PC toplayacağım şu an PC ortak kullanıyorum.
ama alıcağın ekran kartı 1080p de darboğaz yapabilir min 2k almalısın o ekran kartınavalorant çok az denedim 1 defa masus girip denedim