Neler Yeni

🔥İndirim Nescafe 2'si 1 Arada 40 Adet 138₺🔥🔥

triptonic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ismail refah
https://amzn.to/3zccteO[/URnestle v...unfurl="true"]https://amzn.to/3zccteO[/QUOTE]
nestle ve coca cola en azılı siyonist destekçileridir. düzenli olarak israile maddi destek verdiklerini gizlemez, bunu açıkça yaparlar. tercihlere saygı duymakla beraber, bu tarz keyfi ürünler bir tarafta dursun, zorunlu ve ölümcül risk barındırmayan herhangi bir açlık durumunda bile bu firmaların mallarını tüketmem. bu soykırıma ortak olamam. irlandalılar, ispanyalılari, meksika ve brezilyalılar kadar bile boykot edip tavır koyamıyorsak...
Mesaj otomatik birleştirildi:

nestle ve coca cola en azılı siyonist destekçileridir. düzenli olarak israile maddi destek verdiklerini gizlemez, bunu açıkça yaparlar. tercihlere saygı duymakla beraber, bu tarz keyfi ürünler bir tarafta dursun, zorunlu ve ölümcül risk barındırmayan herhangi bir açlık durumunda bile bu firmaların mallarını tüketmem. bu soykırıma ortak olamam. irlandalılar, ispanyalılari, meksika ve brezilyalılar kadar bile boykot edip tavır koyamıyorsak...

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401

Boykot ettiğiniz videoları paylaştığınız instagram , facebook vb. yahudilerin.
Her gün yüzlerce kez arama yaptığınız , para kazandırdığınız google yahudilerin.
Boykot listelerini birbirinize gönderdiğiniz whatsapp yahudilerin.
15 sene boyunca her akşam kola içip savaştayken sokağa dökerek ,
Starbucksa girip millete katiller diyip küfrederek filistini kurtarıyorsunuz. Anlıyorum.

DÜŞÜK EĞİTİM SİSTEMİNİN SONUÇLARI HALKA YANSIR https://www.egiteknoloji.com/egitim-...tesi-2019.html
Boykot ettiğiniz israil bile bizden yukarıda..

O yüzden boykot ettiğiniz her marka siz almasanız bile cebine milyarlarca dolar koymaya devam ediyor ve edecektir. Boykot ile savaş bitmez savaşı ancak İsrail isterse bitirir. Koskoca Ukraynayı telef ettiler kimsenin sesi çıkmadı orada da insanlar öldü o zaman Rusya ürünlerine boykot yaptı mı bu millet? Yapmadı.

triptonic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ismail refah
Boykot ettiğiniz videoları paylaştığınız instagram , facebook vb. yahudilerin.
Her gün yüzlerce kez arama yaptığınız , para kazandırdığınız google yahudilerin.
Boykot listelerini birbirinize gönderdiğiniz whatsapp yahudilerin.
15 sene boyunca her akşam kola içip savaştayken sokağa dökerek ,
Starbucksa girip millete katiller diyip küfrederek filistini kurtarıyorsunuz. Anlıyorum.

DÜŞÜK EĞİTİM SİSTEMİNİN SONUÇLARI HALKA YANSIR https://www.egiteknoloji.com/egitim-...tesi-2019.html
Boykot ettiğiniz israil bile bizden yukarıda..

O yüzden boykot ettiğiniz her marka siz almasanız bile cebine milyarlarca dolar koymaya devam ediyor ve edecektir. Boykot ile savaş bitmez savaşı ancak İsrail isterse bitirir. Koskoca Ukraynayı telef ettiler kimsenin sesi çıkmadı orada da insanlar öldü o zaman Rusya ürünlerine boykot yaptı mı bu millet? Yapmaddüşük eğitim sisteminin sonuçlarından biri de okuduğunu anlayamayan, olayları kavrayamayan kimselerdir.

instagram, facebook, google onların diye biz boykot yapmayacakmıyız? instg. facebook google onların diye biz starbuck içmek, ariel ile temizlemek veya burgerking ile karnımızı doyurmak zorundamıyız? bu eziklik psikolojisi nedir? bakın endonezyada, katarda hatta irlandada sturbuck ve mcdonalds zarar açıkladı. küçülmeye gittiler. tüm dünyada son 6 aylık satışları geçen senenin gerisinde. boykot işe yarıyor. küçümsemeyin. destek verip vermemek sizin kendi kararınız. bu ateşe su dökmeyecekseniz bari "ümitsizlik" tohumlarınızla su dökenlere engel olmayın. erdemli davranmanın en alt sınırı budur....

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kürşad Hasgül

instagram, facebook, google onların diye biz boykot yapmayacakmıyız? instg. facebook google onların diye biz starbuck içmek, ariel ile temizlemek veya burgerking ile karnımızı doyurmak zorundamıyız? bu eziklik psikolojisi nedir? bakın endonezyada, katarda hatta irlandada sturbuck ve mcdonalds zarar açıkladı. küçülmeye gittiler. tüm dünyada son 6 aylık satışları geçen senenin gerisinde. boykot işe yarıyor. küçümsemeyin. destek verip vermemek sizin kendi kararınız. bu ateşe su dökmeyecekseniz bari "ümitsizlik" tohumlarınızla su dökenlere engel olmayın. erdemli davranmanın en alt sınırı budur....
ne diyon knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,723
Üyeler
161,484
Son üye
İSOMANNN
Top Bottom