Neler Yeni

🔥İndirim Amazon Prime Kahve Dünyası Kahve İndirimi

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Kendinize iyilik yapın ve granül kahve içmeyi bırakın.

Checkmate

80+ Silver
e benim değirmenim napıyor:oops:
Dostum onun öğüttüğü ile bunun öğüttüğü bir olmuyor bu makineler daha profesyonel homojen eşit parçada öğütüyor, bıçakları titanyumdan oluyor körelmiyor meşhur bir marka vardı adını yazarım. (comandante) Tabi bunlar çok fark edecek şeyler değil bana göre, ucuz bir üründe iş görecektir.

Dostum onun öğüttüğü ile bunun öğüttüğü bir olmuyor bu makineler daha profesyonel homojen eşit parçada öğütüyor, bıçakları titanyumdan oluyor körelmiyor meşhur bir marka vardı adını yazarım. (comandante) Tabi bunlar çok fark edecek şeyler değil bana göre, ucuz bir üründe iş görecektir.
aradığım cevap buydu dostum çok teşekkür ederim.

Aliexpresste indirime girdiğinde böyle bir değirmen (800 - 900 tl ye düşerse vergilerle 1200 - 1300 tl ye gelir)

Alıntıyı görüntüle

Bialetti Rainbow Moka Pot 3 Cup 900 - 950 tl​

Alıntıyı görüntüle

Bu ikisi bütün filtre kahve makinelerden daha iyi kahve içersiniz evinizde filtre kahve makinesi varsa boşa çıkar bir daha kullanmazsınız
Alüminyum zararlı değil mi sağlığa? Bialetti Rainbow Moka Pot 3 Cup için dedim. Moka pot veya kahve değirmeni lazım ne önerirsin

Top Bottom