Neler Yeni

e-sınavdan sonra direksiyon sınavı ne zaman olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helin Cilingir
Merhaba arkadaslar,ben bugun e-sinava girdim ve basarili oldum.Sehir disinda uzakta okuyorum ve anca 2-3 hafta sonra buraya geri gelebilicem.Direksiyon sinavlari ve dersleri tahminen ne zaman olur? Ders bilgim de hic yok herkes 1 haftaya dersler basliyo demis ama oyle bi imkanim olmicak malesef

Akil Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Akil Oluğ
Merhaba arkadaslar,ben bugun e-sinava girdim ve basarili oldum.Sehir disinda uzakta okuyorum ve anca 2-3 hafta sonra buraya geri gelebilicem.Direksiyon sinavlari ve dersleri tahminen ne zaman olur? Ders bilgim de hic yok herkes 1 haftaya dersler basliyo demis ama oyle bi imkanim olmicak malesef
Merhaba yarın direksiyon sınavım var bizde e sınavdan sonra 2 hafta sonra başladı ama bu 1 ay sonra bile olan var direksiyon sınavı da bu dersler bittikten 1-2 hafta sonra oluyor kursunla iletişime geç sonraki ders günlerine yazabiliyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helin Cilingir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba yarın direksiyon sınavım var bizde e sınavdan sonra 2 hafta sonra başladı ama bu 1 ay sonra bile olan var direksiyon sınavı da bu dersler bittikten 1-2 hafta sonra oluyor kursunla iletişime geç sonraki ders günlerine yazabiliyorlar
cok tesekkur ederim yanitladiginiz icim olucektim stresten🙏🏼🙏🏼 2-3 hafta sonra baslasam iyi,kimisi ertesi gunu basladim yazmis panik ettiler beni zaten psikolojimiz kalmadi cok sagolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom