Neler Yeni

Asik(galiba) olduğum kişiye karşılık beklemeden sevdiğimi söyledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
Başlık baya bi saçma oldu neyse salla sevgilisi vardı biliyordum ama agaların gazına gelip bir anda hoşlandığımı söyledim tabi dedim karşılık bekleyemem sevgilin var vs. Sadece bunu bil diye yazdım bu mesajı dedim sonra ne diyebilirim ki yazdı hiçbirşey yazdım sadece bunu bil diye yazdım dedim öyle iste

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi yapmış kanka sapık mısın? Sevgilisi olan kıza seni seviyorum diyorsun. Rezil olmuşsun burada da rezil oldun.
Yok olm nealaka karşılık beklemediğimi ama içimde de tutmak istemediğimi söyledim duygularım üzerinden rezil mi olcam bide aaaa

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olum milletin derdine bak ya
He ya bizde derdimiz var sanıyoz
image.jpg

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bizim derdimiz de bugün oyun mu oynasam yoksa dizi/film mi izlesem olur .

Rulep

80+ Gold
olması gerekeni yapmış yanlış zamanda açılmışsın

FurkanIIy

80+ Bronze
Başlık baya bi saçma oldu neyse salla sevgilisi vardı biliyordum ama agaların gazına gelip bir anda hoşlandığımı söyledim tabi dedim karşılık bekleyemem sevgilin var vs. Sadece bunu bil diye yazdım bu mesajı dedim sonra ne diyebilirim ki yazdı hiçbirşey yazdım sadece bunu bil diye yazdım dedim sonra takipten çıkarmıs napmisimkine
O son kelime beni acayip irite etti. Ayrıca sevgilisi olan birine mesaj yürümek delikanlılık mı? Agaları gaza getirmiş bir de. Kafasına sapanla taş attığımın oğulları sizi.
Talha, Bırak o kızın peşini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
olması gerekeni yapmış yanlış zamanda açılmışsın
O son kelime beni acayip irite etti. Ayrıca sevgilisi olan birine mesaj yürümek delikanlılık mı? Agaları gaza getirmiş bir de. Kafasına sapanla taş attığımın oğulları sizi.
Talha, Bırak o kızın peşini.
Sakin la kızın kabul etmesini beklemiyordum zaten ahahshajahshagah ayrıca bu açılmak bile değildir ki? Herhangi bir teklif yok ortada sadece daha fazla içimde tutamadım bu konuyuda öylesine açtım tavsiye vs. Beklemiyorum fh5 inene kadar telefondayım az

Rulep

80+ Gold
Sakin la kızın kabul etmesini beklemiyordum zaten ahahshajahshagah ayrıca bu açılmak bile değildir ki? Herhangi bir teklif yok ortada sadece daha fazla içimde tutamadım bu konuyuda öylesine açtım tavsiye vs. Beklemiyorum fh5 inene kadar telefondayım az
açılmak kendi duygularını belirtmek demek. tavsiye beklemiyorsan o zaman konu başlığına nabıcaz yazmayacaksın

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,495
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
İyi yapmış. Senin gibi tipler yüzünden rahat edemiyoruz bildiğin arsızlık yapmışsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,106
Üyeler
159,575
Son üye
furkn423
Top Bottom