Neler Yeni

Bilgisayarda alt tuşu basılı kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusuf Bingül
Bilgisayarda bir problem yok fakat bazen yanlışıkla mı yapıyorum bilmiyorum ama bazen alt tuşu sistemde basılı kalıyor pc yi reslediğimde düzeliyor fakat bunun bir fonksiyonu falan mı var ? Tab tuşuna bastığımda pencereler arası geçis yapıyor esc ye bastığımda uygulamayı alta alıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Celal Can
Klavye bozuk olmasın?

cristossi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Tunç
Bilgisayarda bir problem yok fakat bazen yanlışıkla mı yapıyorum bilmiyorum ama bazen alt tuşu sistemde basılı kalıyor pc yi reslediğimde düzeliyor fakat bunun bir fonksiyonu falan mı var ? Tab tuşuna bastığımda pencereler arası geçis yapıyor esc ye bastığımda uygulamayı alta alıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Kardeşim bu sorunun düzeldiyse nasıl düzelttin bana bir dönüş yaparsan çok sevinirim aynı sorun bendede var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusuf Bingül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bu sorunun düzeldiyse nasıl düzelttin bana bir dönüş yaparsan çok sevinirim aynı sorun bendede var.
Dostum kusura bakma geç gördüm. Çözümünü çok saçma bir şekilde buldum. Sırasıyla soldan başlayarak sağa doğru shift alt ctrl alt ctrl shifte basıyorum (3 soldaki 3 sağdaki) öyle düzeliyor. O olmazsa 6 tuşa birden basmayı dene düzeliyor.

cristossi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Tunç
Saol kardeşim olursa birdaha deneyeceğim

cristossi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Tunç
Saol kardeşim olursa birdaha deneyeceğim
Dostum kusura bakma geç gördüm. Çözümünü çok saçma bir şekilde buldum. Sırasıyla soldan başlayarak sağa doğru shift alt ctrl alt ctrl shifte basıyorum (3 soldaki 3 sağdaki) öyle düzeliyor. O olmazsa 6 tuşa birden basmayı dene düzeliyor.
Bende düzelmedi

123kral14

80+ Silver
Bilgisayarı kapat aç

Stelee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadircan
Baya olmuş ama senin sayende sorunu çözdüm reis eyvallah. Space sağ taraftaki tuşların hepsine birden basınca düzeldi.

Stelee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadircan
Evet : D sadece teşekkür etmek istedim ve kesin çözüm gibi bir şey onuda belirtmek istedim özür dilerim affet beni ; )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,308
Üyeler
160,674
Son üye
Emreescobaar
Top Bottom