Neler Yeni

İnceleme Huawei Matepad Air İnceleme!

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Hocam merhaba benim excell ve word gibi uygulamalarda isim oluyor youtundan ders dinliyorum Huawei min kendi sitesinden sipariş verdim daha elime ulaşmadı herhangi bir sıkıntı yasarmiyim bu programlarda farklı sıkıntılar çıkıyor mu acaba çıkarsa iade nasıl oluyor kaç gün süresi vardır

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam merhaba benim excell ve word gibi uygulamalarda isim oluyor youtundan ders dinliyorum Huawei min kendi sitesinden sipariş verdim daha elime ulaşmadı herhangi bir sıkıntı yasarmiyim bu programlarda farklı sıkıntılar çıkıyor mu acaba çıkarsa iade nasıl oluyor kaç gün süresi vardır
Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben derslerimde PDF zaman zaman word ve excel kullandım bir problem yaşamadım. İade konusunda bilgim yok çünkü daha önce ihtiyacım olmadı. Farklı sorun varsa sorabilirsin.

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Hocam merhaba tablet geldi iki gündür inceliyorum çok hoşuma gitti birkaç özelliğini değiştirmek istiyorum değiştirmedim klavyede yazı yazarken sürekli kelime önerisi yapıyor ben bunu istemiyorum, birde Office programı ilk ay ücretsiz sonra paralı wps ofis de aynı ofis programı gibi değil mi ? önerdiğiniz bir uygulama yada ücretsiz kullanma gibi bir yöntem var mıdır teşekkür ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam merhaba tablet geldi iki gündür inceliyorum çok hoşuma gitti birkaç özelliğini değiştirmek istiyorum değiştirmedim klavyede yazı yazarken sürekli kelime önerisi yapıyor ben bunu istemiyorum, birde Office programı ilk ay ücretsiz sonra paralı wps ofis de aynı ofis programı gibi değil mi ? önerdiğiniz bir uygulama yada ücretsiz kullanma gibi bir yöntem var mıdır teşekkür ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim
Hocam kilavyeyi bende degistirmedim. Office anlamında ise önerim yok çünkü çok kullanmıyorum. Crack office programları indirebilirsiniz belki. Hayırlı olsun

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Hocam kilavyeyi bende degistirmedim. Office anlamında ise önerim yok çünkü çok kullanmıyorum. Crack office programları indirebilirsiniz belki. Hayırlı olsun
Tamamdır hocam biraz bakayım bulabilirsem değiştiririm bulamazsam kalsın öyle teşekkür ederim sağolun

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Tamamdır hocam biraz bakayım bulabilirsem değiştiririm bulamazsam kalsın öyle teşekkür ederim sağolun
APK olarak petel search üzerinden direkt yönlendiriyor. Bilginiz olsun.

pervical

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali Yağız
Benim tablet üzerinden çeviri yapmaya ihtiyacım var. Pdf ya da herhangi bir internet sitesindeki metni farklı dillere hızlı bir şekilde çevirmem gerekiyor. S-pen'de bu özellik mevcut ama huaweide olup olmadığını bilmiyorum. Kontrol edebilir misin?
Hocam bulabildiniz mi? Ben de sadece bu özellik yüzünden Samsung almak zorunda kalacağım eğer Huawei'de muadili yok ise.
Baktım ancak böyle bir bilgi göremedim.
Hocam Huawei Petal Translatör uygulaması ile olabiliyor diye duydum ama internette hiç videosu yok. Kontrol edebilmeniz mümkün mü zahmet olmazsa buna göre Huawei alıp almayacağıma karar vereceğim çünkü.

Top Bottom