Neler Yeni

Çözüldü✓ Klavye ilk basışları algılamıyor

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Klavyede kısa süreli de olsa bi süre kullanmadıktan sonra bastığım ilk tuş çalışmıyor. Hızlıca yazmak için 2 harfe bassamda ne ikisini de algılamıyor ama ondan sonra sorunsuz çalışıyor. Oyun oynarken vs bu durum oldukça sıkıntı yaratıyor. Nasıl çözebileceğim hakkında fikri olan var mı ? Klavye laptop klavyesi bu arada

crabman

80+
Klavyede kısa süreli de olsa bi süre kullanmadıktan sonra bastığım ilk tuş çalışmıyor. Hızlıca yazmak için 2 harfe bassamda ne ikisini de algılamıyor ama ondan sonra sorunsuz çalışıyor. Oyun oynarken vs bu durum oldukça sıkıntı yaratıyor. Nasıl çözebileceğim hakkında fikri olan var mı ? Klavye laptop klavyesi bu arada
laptop eski veya uzun süredir bakımı yapılmamış bir laptop ise klavyeyi temizlemeyi deneyin hocam.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptop eski veya uzun süredir bakımı yapılmamış bir laptop ise klavyeyi temizlemeyi deneyin hocam.
bakım 6 ay önce yapıldı hocam. Hem tuşların basmasıyla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. İlk basış dışında hiçbir sorun yaşamadan kullanabiliyorum klavyeyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Muhtemelen Asus bir laptop kullanicisisiniz. Armoury crate uygulamasini Armoury crate uninstaller yardimi ile kaldirip tekrar kurun sorununuz düzelecektir.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Muhtemelen Asus bir laptop kullanicisisiniz. Armoury crate uygulamasini Armoury crate uninstaller yardimi ile kaldirip tekrar kurun sorununuz düzelecektir.
evet hocam asus ama armoury crate kullanmıyorum

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Armoury Crate uninstall uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Asusun sitesinden Chipset ve asus system control interface sürücülerini indirip yönetici olarak çalıştırın. İşlemlerden sonra yeniden başlatın düzeliyor

Top Bottom