- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cevap vermediniz millenimi comnetmiComnete geçeceksen eğer aktif olan kullanan birinden davet kodu alırsan ikinizde indirim kazanırsınz onuda unutma
Hocam cevap vermediniz millenimi comnetmiComnete geçeceksen eğer aktif olan kullanan birinden davet kodu alırsan ikinizde indirim kazanırsınz onuda unutma
En iyi Ping olması lazım yanlışım olmasın comnette var Ping'i düşük internet istiyorsaniz.Hocam cevap vermediniz millenimi comnetmi
Milleni hakkında çok bilgim yok kullanmadığım için ama şuan geçiyor olsam ikisi arasında comnete geçerdim sorun yaşamadığım için. ama comnet turknet arasında tercihim turknet olurduHocam cevap vermediniz millenimi comnetmi
Comnet 1000 Turknet 100 veriyor amaMilleni hakkında çok bilgim yok kullanmadığım için ama şuan geçiyor olsam ikisi arasında comnete geçerdim sorun yaşamadığım için. ama comnet turknet arasında tercihim turknet olurdu
Turknet kendi alt yapısinda 1000'i veriyor comnet tt alt yapısindan veriyor yani aslinda sizin internet tt ismi comnetComnet 1000 Turknet 100 veriyor ama
Peki sikayetvarda comnet icin cok fazla baglanti kopma sorunu olduğu soyleniyor doğru mudurTurknet kendi alt yapısinda 1000'i veriyor comnet tt alt yapısindan veriyor yani aslinda sizin internet tt ismi comnet
Halihazırda onların alt yapısı binadaki kablo vs problemli ise problem comnet değil tt kaynaklı olur binadaki kablo eski ise tüketici çünkü comnet aracı firmaPeki sikayetvarda comnet icin cok fazla baglanti kopma sorunu olduğu soyleniyor doğru mudur
Beğenmezsen şayet sözleşme olmadığı için farklı firmaya geçebilirsin ben halihazırda kullanıyorum dm'den illetim zaten detayları sizlere hocamPeki sikayetvarda comnet icin cok fazla baglanti kopma sorunu olduğu soyleniyor doğru mudur
100 yeterlidir kablonet tercih edebilirsin bizde Kablonetin kendi altyapısı varBazı sağlayıcılar 200 bazilari 100 mbps veriyor mümkünse modem dahil bir sağlayıcı olursa iyi olur ?
Doğru ama tam tersifiberde aylık 50/60tlye modem kiralıyorlar, vdsl’de ise modemi veriyorlwr diye biliyorum
superonline modem vermişti bizeBazı sağlayıcılar 200 bazilari 100 mbps veriyor mümkünse modem dahil bir sağlayıcı olursa iyi olur ?