Neler Yeni

Yardım acilll yanlış dönüstürucu aldım

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
ben hdmı to vga aldım fakat paketten vga to hdmı çıktı ne yapmam gerek bunu tersine çevirecek bir şey yokmu

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
resim çekip paylaşabilirdin vga to hdmi aynı işe yarayacak arada iki ucu hdmi kablo takıp kullanırsınız nasıl bişey gönderdiler bilmiyorum resimde yok boş konu

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
resim çekip paylaşabilirdin vga to hdmi aynı işe yarayacak arada iki ucu hdmi kablo takıp kullanırsınız nasıl bişey gönderdiler bilmiyorum resimde yok boş konu
hocam öyle kullandım zaten görüntü vermiyor ters bağlantı biraz daha kibar olabilirsin boş konu demek haddine değil açıkçası iade etmiyeceğim uğraşamam yenisini sipariş verdim

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
hocam öyle kullandım zaten görüntü vermiyor ters bağlantı biraz daha kibar olabilirsin boş konu demek haddine değil açıkçası iade etmiyeceğim uğraşamam yenisini sipariş verdim
resim çekmeden konu açmak boşluktur boştur sen doldur

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Mert Çevik
HDMI to VGA ve VGA to HDMI dönüştürücüler farklıdır çünkü sinyalleri farklı yönlerde çevirirler. HDMI dijital, VGA ise analog sinyal ilettiğinden, HDMI to VGA aktif dönüştürücü gereklidir. Elindeki VGA to HDMI dönüştürücüsü sadece VGA çıkışlı bir cihazdan HDMI girişli bir cihaza sinyal gönderebilir. Sorunu çözmek için ya doğru ürünü alarak HDMI to VGA dönüştürücüsü satın almalı ya da hızlı bir çözüm için aktif HDMI to VGA dönüştürücüsü edinmelisin. Mevcut dönüştürücüyü tersine çevirecek bir cihaz yok.

Top Bottom