Neler Yeni

11. Sınıf TYT Netlerim Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
Öncelikle merhabalar, henüz dün dershaneye başladım ve 0 bilgi birikimiyle, 9 ve 10. sınıfta derslerden aklımdan kaldığı kadar (Matematik problemler harici) bugün bir deneme sınavına girdim. Netlerim aşağıdaki gibi:

Deneme Yayını : Aromat TYT

Türkçe : 40 Soru - 34 Doğru / 4 Yanlış / 2 Boş

Tarih : 5 Soru - 5 Doğru / 0 Yanlış / 0 Boş

Coğrafya : 5 Soru - 3 Doğru / 0 Yanlış / 2 Boş

Felsefe : 10 Soru - 9 Doğru / 1 Yanlış / 0 Boş

Din Kültürü : 10 Soru - 10 Doğru / 0 Yanlış / 0 Boş

Matematik : 40 Soru - 12 Doğru / 5 Yanlış / 23 Boş

Geometri (Matematiğin içerisinde) : 10 Soru - 0 Doğru / 0 Yanlış / 10 Boş

Fizik : 7 Soru - 3 Doğru / 1 Yanlış / 3 Boş

Kimya : 7 Soru - 1 Doğru / 4 Yanlış / 2 Boş

Biyoloji : 6 Soru - 1 Doğru / 4 Yanlış / 2 Boş

TOPLAM : 125 Soru - 68 Doğru / 19 Yanlış / 33 Boş / 63,25 NET

Sonuçlar pek iç açıcı değil, sayısal öğrencisiyim ve girdiğim ilk TYT denemesi bu şekilde. Fen ve matematikte ciddi eksikliklerim var. Bu netleri değerlendirip uygun bir 11. sınıf ve TYT beraber götürebileceğim program gibi öneriler verirseniz sevinirim.

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
ilk önce tüm konulardaki eksiklerini gidermen gerekiyor. sözellerin iyi ama sayısalda konu eksiğin yada görmediğin soru çeşidi fazla sanırım. önce konuları bitirip soru örnekleri çözmen lazım. en sonda da sadece sorulara yönelmen lazım.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Tekin Ayber
Hedeflediğin bölüm veya meslek nedir ya da üniversite...? Çünkü ona göre vites artıracaksın :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk önce tüm konulardaki eksiklerini gidermen gerekiyor. sözellerin iyi ama sayısalda konu eksiğin yada görmediğin soru çeşidi fazla sanırım. önce konuları bitirip soru örnekleri çözmen lazım. en sonda da sadece sorulara yönelmen lazım.
Hocam sözel paragraf ağırlıklı olduğu için sözelim güzel geldi fakat matematik ve fende görmediğim soru çeşidi ve bilgi fazla olduğundan geriledim. TYT'ye hiç çalışmadan dershane beni denemeye soktu bu sebeple bilgi dersleri kötü geldi. Umarım düzelteceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hedeflediğin bölüm veya meslek nedir ya da üniversite...? Çünkü ona göre vites artıracaksın :D
Hacettepe Tıp beklentim var Hocam.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Kadir
Ilk denemeye göre iyi netler hocalar 50 60 .net ilk deneme için iyi dediler okulun yüzdeli dilimi 9

wake up to reality

80+ Silver
eğer kendi çalışabilecek iraden varsa 11de dershaneye gitme ama yok beni düzene sokacak bir şey lazım diyorsan git

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Heisenberg
Öncelikle merhabalar, henüz dün dershaneye başladım ve 0 bilgi birikimiyle, 9 ve 10. sınıfta derslerden aklımdan kaldığı kadar (Matematik problemler harici) bugün bir deneme sınavına girdim. Netlerim aşağıdaki gibi:

Sonuçlar pek iç açıcı değil, sayısal öğrencisiyim ve girdiğim ilk TYT denemesi bu şekilde. Fen ve matematikte ciddi eksikliklerim var. Bu netleri değerlendirip uygun bir 11. sınıf ve TYT beraber götürebileceğim program gibi öneriler verirseniz sevinirim.
Öncelikle 11. sınıf olarak baktığımızda gayet güzel. Konu eksiklerini tamamlayarak çok daha yükselecektir. Özellikle TYT Mat için 345 Yayınlarını öneririm, benim de netlerim bu şekildeydi beni fazlaca geliştirdi.

fayuk_w

80+ Bronze

110 neti rahat bulursun ama benim tavsiyem 11. sinifta geometri ile matematik konularini bitirmen ve 11 konularini aksatmaman

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Tekin Ayber
Yalnız hedef çok büyük, o yüzden bir dersane ve rehberlik hocasıyla beraber yol yürümen gerekecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
110 neti rahat bulursun ama benim tavsiyem 11. sinifta geometri ile matematik konularini bitirmen ve 11 konularini aksatmaman
öyle yapmayı düşünüyorum hocam ek olarak tyt başlayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız hedef çok büyük, o yüzden bir dersane ve rehberlik hocasıyla beraber yol yürümen gerekecektir.
Dershane denemesi hocam bu zaten, şimdiden haftada bir denemelere gireceğim.

fayuk_w

80+ Bronze
Haftalık denemelere girdiğimden dershanede de TYT Fen gördüğümden akılda kalıcı olacaktır diye düşündüm Hocam.
sen beni dinle bak geometri+matın tamami+turkce+11 konulari bunlari halledersen 12ye bomba gibi girersin fen calismasini da 11 yazina birak

Top Bottom