merhabalar babannem için tv ye bakıyoruz çok büyük olmasına gerek yok oda istemiyor zaten çok küçükde olmasın ama ideal boyutta zaten bütçemizde çok ayırmadık idare etsin yeter 5 k bandında götürebilecek bir tv önerisi yaparmısınız
ONVO 32 inç bende dedeme aldım iş görür. Kaç yaşında by arada? Dedem 80.merhabalar babannem için tv ye bakıyoruz çok büyük olmasına gerek yok oda istemiyor zaten çok küçükde olmasın ama ideal boyutta zaten bütçemizde çok ayırmadık idare etsin yeter 5 k bandında götürebilecek bir tv önerisi yaparmısınız
Emekli maaşı var, güçlüdür pazar eşyalarını taşır. Çocuk yanlış anlayacak espri yapıyoruz dsfdsfsdfsdf.Dedesine eş arıyor.
hocam öncelikle dedem 1 ay öncesine kadar yaşıyordu malesef kanser illeti aldı onu elimizden ama ben sana babannemi değilde dedemin babasını ayarlayabiliim adam taş gibi çayına 3 tatlı kaşığı şeker atıyor ve bastonsuz yürüyebiliyor ahahEmekli maaşı var, güçlüdür pazar eşyalarını taşır. Çocuk yanlış anlayacak espri yapıyoruz dsfdsfsdfsdf.
yalnız benim babannemgil zengin birazcık 5 daire 3 dükkan 150 dönüm tarla ve birkaç tarladaha var dönümlerini bilmiyorum onların aukosjdgnbuagsduabEmekli maaşı var, güçlüdür pazar eşyalarını taşır. Çocuk yanlış anlayacak espri yapıyoruz dsfdsfsdfsdf.
demiDedesine eş arıyor.
hocam kendisi gerek yok diyor zaten bi yatmadan önce bakar5k yı görünce ulan 4k daha oturmadı ne 5k sı diyecektim ki, fiyatmış asdadf
Kanka başınız sağ olsun. Sen yinede şekeri çok kaçırma o dayı gibi sağlam çıkmayabiliriz. Diyabet yaşamayak Allah korusun.hocam öncelikle dedem 1 ay öncesine kadar yaşıyordu malesef kanser illeti aldı onu elimizden ama ben sana babannemi değilde dedemin babasını ayarlayabiliim adam taş gibi çayına 3 tatlı kaşığı şeker atıyor ve bastonsuz yürüyebiliyor ahah
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız benim babannemgil zengin birazcık 5 daire 3 dükkan 150 dönüm tarla ve birkaç tarladaha var dönümlerini bilmiyorum onların aukosjdgnbuagsduab
demi
ama ben ona dedemin babasını ayarlarım
hocam kendisi gerek yok diyor zaten bi yatmadan önce bakar
merhabalar babannem için tv ye bakıyoruz çok büyük olmasına gerek yok oda istemiyor zaten çok küçükde olmasın ama ideal boyutta zaten bütçemizde çok ayırmadık idare etsin yeter 5 k bandında götürebilecek bir tv önerisi yaparmısınız
Akrabalardan biri almış inceleme fırsatım oldu. Android i iyi baya. Görüntüsü iyi değil renkler olması gerektiği gibi değildi. Onun haricinde 5000 tl ye gayet uygun smart tv.ONVO 32OV6000H 32inc 82 cm HD READY Android Smart TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ONVO 32OV6000H 32inc 82 cm HD READY Android Smart TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam 5k ya nasıl o önemli bence yani o paraya iyi mi? görüntü kalitesiAkrabalardan biri almış inceleme fırsatım oldu. Android i iyi baya. Görüntüsü iyi değil renkler olması gerektiği gibi değildi. Onun haricinde 5000 tl ye gayet uygun smart tv.
hocam yulardaki attıkları mı iyiBu modelede bakabilirsiniz https://www.akakce.com/televizyon/e...cili-webos-smart-led-tv-fiyati,253746796.html
Şöyle atabilirimhocam yulardaki attıkları mı iyi
bumu