11 pro ile 11 çok ayrı kategoriler. 11 pro iyidir. düz 11, 11 prolarla karşılaştırılabilecek seviyede değildir.Bende iphone 7 32gb verip üzerine 14k verip iphone 11 pro max 256gb aldım 17ye falan geldi gayet güzel telefon
Isınma sorunu yok, rahatsız edecek düzeyde ısınma yok en azından. Pil olarak evet kötü, Wi-Fi'da 6 saat ekran süresi alan var, mobil veride 3-4 saat ekran süresi alan var ancak o kamera ve premium hissiyatını sunacak telefonun fiyatı 39K. Mağazada dene derim, en kötü powerbank alırsın. Samsung TR'ye özel fiyatlandırma yapmasa S22'nin minimum ederi 26-27K bu arada.Samsung batarya ve ısınma muhabbetleri biraz uzaklaştırıyor hocam ya
kamera gerçekten hiç önemli değil. kafama uyan bütçeme uygun telefon bulamadım valla neyse tavsiyen için teşekkür ederim. bakmaya devamIsınma sorunu yok, rahatsız edecek düzeyde ısınma yok en azından. Pil olarak evet kötü, Wi-Fi'da 6 saat ekran süresi alan var, mobil veride 3-4 saat ekran süresi alan var ancak o kamera ve premium hissiyatını sunacak telefonun fiyatı 39K. Mağazada dene derim, en kötü powerbank alırsın. Samsung TR'ye özel fiyatlandırma yapmasa S22'nin minimum ederi 26-27K bu arada.
Ayrıca bu modelde sosyal medya entegrasyonu da var.
iphone 11Merhabalar.
15-18k arası bütçem var. kamerasının iyi olmasına gerek yok idare etsin yeter. oyun,film,müzik için kullanıcam daha çok, şarj konusu da önemli.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
iphone 11 en iyi tercih olacaktırMerhabalar.
15-18k arası bütçem var. kamerasının iyi olmasına gerek yok idare etsin yeter. oyun,film,müzik için kullanıcam daha çok, şarj konusu da önemli.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
iPhone 11 18-19 mu? Bu ne rezaletlik. Alanın aklımdan şüphe ederim, LCD ekran 60hz ekran, yazık.iPhone 11 128 gb aldı arkadaşım 18-19 bin olması lazım ben şarjı konusunda endişe yaşayacağını söylemiştim ama gayet iyi gittiğini tüm gün youtube film için yeterli olduğunu söyledi. Görünüşü ve kamerası da güzel.
Gidip te android alma hatasına sakın düşme , yaklaşık 1,5 senedir xiaomi kullanıcısıyım ve 1,5 senede başıma gelmeyen kalmadıSamsung batarya ve ısınma muhabbetleri biraz uzaklaştırıyor hocam ya
Dostum onlar Xiaomi'nin yazılım sorunu. Kendim S22 kullandım ve hiç bir sorunum olmadı, şuan S23 kullanıyorumGidip te android alma hatasına sakın düşme , yaklaşık 1,5 senedir xiaomi kullanıcısıyım ve 1,5 senede başıma gelmeyen kalmadı
- ön kameranın yazılımsal hatalardan açılmaması
- telefonun durduk yere ısınması
- ANAKART YANMASI
eğer 18-19k bütçen varsa paranın yettiği ios telefonu almanı öneririm.
yani xiaomi yi baz almadan konuşmak gerekirse android olan hiçbir telefonun ömrü maalesef ios kadar uzun olmuyor.Dostum onlar Xiaomi'nin yazılım sorunu. Kendim S22 kullandım ve hiç bir sorunum olmadı, şuan S23 kullanıyorum
S23'ün 5 yıl garanti güncellemesi var kardeşim.yani xiaomi yi baz almadan konuşmak gerekirse android olan hiçbir telefonun ömrü maalesef ios kadar uzun olmuyor.