Neler Yeni

Mi band 7,8,9 hangisini almalıyım

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Benim gönlüm 7 den yana zaten elimde Huawei akıllı saat var ama her kombine her ortama gitmiyo işte ne biliyim adım saysın bildirim göstersin diye bi mi band alıcam en son 6 yı kullanmıştım 6 ile 9 arasında bile ekran harici çok bi fark yok sizce hangisini alayım ikinci elde 7 ile 8 baya yakın fiyatta dediğim gibi gönlüm 7 den yana ama sizin öneriniz nedir

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Benim gönlüm 7 den yana zaten elimde Huawei akıllı saat var ama her kombine her ortama gitmiyo işte ne biliyim adım saysın bildirim göstersin diye bi mi band alıcam en son 6 yı kullanmıştım 6 ile 9 arasında bile ekran harici çok bi fark yok sizce hangisini alayım ikinci elde 7 ile 8 baya yakın fiyatta dediğim gibi gönlüm 7 den yana ama sizin öneriniz nedir
evet seriler arasında çok fark yok ama sıfırdan mi band serisine geçilecekse benim tavsiyem alabildiğiniz en yüksek modeli almanız yönünde olur.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet seriler arasında çok fark yok ama sıfırdan mi band serisine geçilecekse benim tavsiyem alabildiğiniz en yüksek modeli almanız yönünde olur.
Yani dediğim gibi en son 6 kullandım çok da bi öyle yeni olsun güncel olsun takıntım yok o yüzden gönlüm 7 den yana dedim aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz neden en günceli tavsiye ediyorsunuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Yani dediğim gibi en son 6 kullandım çok da bi öyle yeni olsun güncel olsun takıntım yok o yüzden gönlüm 7 den yana dedim aslında

Siz neden en günceli tavsiye ediyorsunuz
Sonradan pişman olmamanız için en güncelini alın diyorum yoksa spesifik bir nedenim yok ama band 7 de işinizi hayli hayli görür hatta band 4 bile hâla iş görüyor.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonradan pişman olmamanız için en güncelini alın diyorum yoksa spesifik bir nedenim yok ama band 7 de işinizi hayli hayli görür hatta band 4 bile hâla iş görüyor.
Evet evet anladım şimdi demek istediğinizi sanmıyorum hocam ya pişman olmam gibi dediğim gibi sporda falan küçük bişey lazım işimi görecektir 7

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
7 var bende 8 ile aralarinda ekran olarak baya bi fark var iyiki 8 almissin
Çin versiyon oluşu biraz can sıkıcı hocam ingilizce oluyor galiba öyle bişeydi ingilizce ve çince var sadece ama ek olarak da NFC var

7 var bende 8 ile aralarinda ekran olarak baya bi fark var iyiki 8 almissin
Bide millet çıldırmış hocam sıfırı 1100 falan 8 in 700 e falan şaka mı diyolar imkansız diyolar pazarlık yapamadım 900 yazanlarla 700 800 deseler okey olcam 900 diyolar inatla :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,567
Üyeler
163,343
Son üye
mamid23
Top Bottom