Neler Yeni

HP Victus 7840HS sizce nasıldır?

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Görkem çetinkaya

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence hocam nitro16 bekleyin tekrar stoklarda olacak bu fiyata vjctus alinmaz
Ne zaman stoklara gelir bi bilginiz var mı? Bir de stokları biten ürünler yeni stoklar gelince zamlı bir şekilde geliyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu bütçede Victus almanızı önermem. Fiyatına nazaran sunduğu donanım ve soğutma performansı gayet iyi olsa da malzeme kalitesi ve ekranı berbat. 40K para verip bu rezilliği çekmek akıl kârı değil bence.

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
Bu bütçede Victus almanızı önermem. Fiyatına nazaran sunduğu donanım ve soğutma performansı gayet iyi olsa da malzeme kalitesi ve ekranı berbat. 40K para verip bu rezilliği çekmek akıl kârı değil bence.
Var mıdır öneriniz? Duruma göre 50ye çıkabilirim fiyat olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha çok oyun performansı değil üniversitede grafik tasarım okuduğum için bakıyorum. Oyun performansı çok da mükemmel olmak zorunda değil. Taşınması ve kullanımı kolay olsun, adobe programlarını rahatlıkla açabilsin, arada da oyunlarda çok üzmesin yeter.

Son düzenleme:

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Var mıdır öneriniz? Duruma göre 50ye çıkabilirim fiyat olarak.
Oyun oynarken hayvan gibi bi' fan sesi ve 85-90 derece sıcaklığı dert etmem diyorsanız:

Dahili GPU'su yok, batarya performansı kötü olacaktır. Dert etmem diyorsanız:

Bütçeyi tabiri caizse anamın ruhunu ortaya koyarak arttırabilirim diyorsanız: (240 Hz 2K %100 sRGB paneli var)

Genel olarak bu aralar piyasa kötü, fiyatlar uçtu son 1-1.5 ayda. Belki Kasım indirimlerinde bir şeyler olur, bekleyebilirsiniz. Ya da temiz 2. ellere yönelin.

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
Oyun oynarken hayvan gibi bi' fan sesi ve 85-90 derece sıcaklığı dert etmem diyorsanız:

Dahili GPU'su yok, batarya performansı kötü olacaktır. Dert etmem diyorsanız:

Bütçeyi tabiri caizse anamın ruhunu ortaya koyarak arttırabilirim diyorsanız: (240 Hz 2K %100 sRGB paneli var)

Genel olarak bu aralar piyasa kötü, fiyatlar uçtu son 1-1.5 ayda. Belki Kasım indirimlerinde bir şeyler olur, bekleyebilirsiniz. Ya da temiz 2. ellere yönelin.
Ben direkt size kullanacağım şekilde anlatayım çok bilmiyorum kusura bakmayın. Oyun çok arada oynayacağım ve büyük sistem gereksinimi gerektiren oyunlar oynamıyorum. Üniversite öğrencisiyim grafik tasarımı bölümü için gerek. Adobe programlarını kullanacağım ve dizi film izleyeceğim genelde. Çok ısınma ve fan sesinden muzdarip olmak istemiyorum. Apple’ın macbook air ünivetsite kampanyasına bakmıştım Bir de yanında airpods 4 verdikleri için kafama yatmadı değil. Ama o fiyata daha iyi var mıdır diye kontrol etmek istedim çünkü az buz fiyatlar değil.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben direkt size kullanacağım şekilde anlatayım çok bilmiyorum kusura bakmayın. Oyun çok arada oynayacağım ve büyük sistem gereksinimi gerektiren oyunlar oynamıyorum. Üniversite öğrencisiyim grafik tasarımı bölümü için gerek. Adobe programlarını kullanacağım ve dizi film izleyeceğim genelde. Çok ısınma ve fan sesinden muzdarip olmak istemiyorum. Apple’ın macbook air ünivetsite kampanyasına bakmıştım Bir de yanında airpods 4 verdikleri için kafama yatmadı değil. Ama o fiyata daha iyi var mıdır diye kontrol etmek istedim çünkü az buz fiyatlar değil.
Öyleyse ne RTX 4070'e ne RTX 4060'a gerek var. RTX 4050 işinizi görür, tavsiyem:

İşlemci performansı yeterli, batarya performansı harika ve oldukça sessiz bir laptop. Belki de piyasadaki en sessiz oyuncu laptopudur. Asus, sıcaklık mı sessizlik mi diye tercih yapmış. Sessizliği seçmiş. Sıcak ama sessiz bir cihaz. Cihazın CPU'su yükte 85-90 arası geziyor. Lakin bu cihazın soğutma kapasitesi yetmediği için değil, Asus'un tercihi. Zaten bu sıcaklık değerleri cihaza zarar veremez, öyle bir korkunuz olmasın. Ekranı da %100 sRGB, dizi ve film deneyimi üzmez. MacBook Air de tercih edebilirsiniz, size kalmış. Fakat oyun konusunda üzer sizi.

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
Öyleyse ne RTX 4070'e ne RTX 4060'a gerek var. RTX 4050 işinizi görür, tavsiyem:

İşlemci performansı yeterli, batarya performansı harika ve oldukça sessiz bir laptop. Belki de piyasadaki en sessiz oyuncu laptopudur. Asus, sıcaklık mı sessizlik mi diye tercih yapmış. Sessizliği seçmiş. Sıcak ama sessiz bir cihaz. Cihazın CPU'su yükte 85-90 arası geziyor. Lakin bu cihazın soğutma kapasitesi yetmediği için değil, Asus'un tercihi. Zaten bu sıcaklık değerleri cihaza zarar veremez, öyle bir korkunuz olmasın. Ekranı da %100 sRGB, dizi ve film deneyimi üzmez. MacBook Air de tercih edebilirsiniz, size kalmış. Fakat oyun konusunda üzer sizi.
Teşekkürler ilginiz için. Macbook Air m3 512gb ssd 16gb ramli modeline baktım. 2019da aldığım masaüstü bilgisayarım da bile 2x8gb ram vardı 8gb ram az mı olur diye düşünüyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@flowlex,
Hâlâ satın alım yapmadıysanız kaçırmayın derim:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,221