Neler Yeni

Yardım AOC 24g4x ALMAYIN ALDIRTMAYIN (EN AZINDAN Bİ SÜRE)

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam 2 adet aldım biri incehesap biri itopya yaklaşık 4 5 ay kullandım 2k ya geçtiğim için sattım o zamana kadar sorun yaşamadım kronik olduğunu düşünmüyorum olsa banada olurdu buna benzer şeyler sizin şanssızlığınıza diye düşünüyorum geçmiş olsun güzel bir monitör tavsiye ediyorum kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Faturanin bir

nüshası sizde dursun içine koyun tüm belgeler parçalarla beraber o şekilde gönderin
Hocam belli bi tarihte banttan geçen ürünlerde var sorun yani kronik ama belli bi zamanda üretilen ürünlerde var

bende düşünmüyorum sonucta bilindik bir marka,sanırım bir parti üründe hata yapıldı,benim tahminimce servise gelenler başka parti ürünle değiştirilecek
Valla özellikle iade istediğimi söyledim değişim istemiyorum yazdım bakalım ne diyecekler

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak
Tarih
Hocam belli bi tarihte banttan geçen ürünlerde var sorun yani kronik ama belli bi zamanda üretilen ürünlerde var

Valla özellikle iade istediğimi söyledim değişim istemiyorum yazdım bakalım ne diyecekler
bellimi hocam ben yakın tarihte de aldım bir kaç ay öncesinde de

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN

iade istemek bana mantıklı gelmiyor,ben 4.200 e aldım şuan 5 6 bin oldu.3 yıl garanti var ürünün illaki bir şekilde düzelir.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
iade istemek bana mantıklı gelmiyor,ben 4.200 e aldım şuan 5 6 bin oldu.3 yıl garanti var ürünün illaki bir şekilde düzelir.
ben zaten 5300 e aldım

Tarih

bellimi hocam ben yakın tarihte de aldım bir kaç ay öncesinde de
eğer eski değilse firmanın elindeki sizinkide yakında bozulabilir ama şans işi belkide bozulmaz

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Sizler karşılaşmamış olabilirsiniz arkadaşlar zaten bu böyledir kimisine denk gelir bu modelde daha çok denk geliyor LG de yüzde 5 se bu modelde 15 gibi mesela arıza ihtimali

Sizler karşılaşmamış olabilirsiniz arkadaşlar zaten bu böyledir kimisine denk gelir bu modelde daha çok denk geliyor LG de yüzde 5 se bu modelde 15 gibi mesela arıza ihtimali
İnşallah da karşılaşmayın zaten iyi bir şey değil

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
keşke hangi parti olduğunu çekseydi karşılaştırırdık,ben ilk basılan ürünlerde sorun olduğunu sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erkay kafalı
Halbuki özelliklerini çok sevmiştim ben. İleride almayı düşünüyordum, sizin şanssızlığınızdır inşallah.
alma reis aynı sorun bende de oldu 26.günde arızalandı iade ettim amazondan

allahtan amazondan almıştım 2 hafta içersinde para iademi yaptılar samsung g4 bekliyorum vallaha önerebiliceğiniz monitör varsa söyleyin

alma reis aynı sorun bende de oldu 26.günde arızalandı iade ettim amazondan

allahtan amazondan almıştım 2 hafta içersinde para iademi yaptılar samsung g4 bekliyorum vallaha önerebiliceğiniz monitör varsa söyleyin
https://www.hepsiburada.com/lg-24-u...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.8 bunu almayı düşünüyorum

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Ben biliyorum, bu itopya'nın anormal ucuz sattığı ürünlerde bir şey var.
++++ sonuna kadar ++++
farklı monitörüm değişim talebinden sonra aoc 27g4x modeliyle değişim oldu gelen ürün direk kırık geldi tekrar değişim yaptık şuan memnunum monitörden.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Arkadaşlar, tüketici kanununa göre ilk 6 ay içerisinde bozulan herhangi bir mal aldiginiz gün bozulmuş gibi iade ya da sifiriyla değişim hakkınız var. İlk 15 günlük iade süresi cayma hakkıdır. Arizayla Felan alakalı değildir. Sen direk bu ürün kusurlu, iade ediyorum de. Hakkınızı bilin adamların dediğine kulak asmayın.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Arkadaşlar, tüketici kanununa göre ilk 6 ay içerisinde bozulan herhangi bir mal aldiginiz gün bozulmuş gibi iade ya da sifiriyla değişim hakkınız var. İlk 15 günlük iade süresi cayma hakkıdır. Arizayla Felan alakalı değildir. Sen direk bu ürün kusurlu, iade ediyorum de. Hakkınızı bilin adamların dediğine kulak asmayın.
Valla ben daha 10 gün olmuşken arızalanadı iade istiyorum diye not yazdım dediğim gibiyse servissiz falan iade yapmaları lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom