Neler Yeni

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

~helloworld

80+ Bronze
Peki neden alınmaz saydam halini satin aldım bugün teslim edilecek?
Hiçbir yönü ile iyi bir klavye değil ki iyi yönü varsa bilen söylesin. Ayrıca ben hotswapple olmayan bir klavye almam

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Mekanık klavye önerisi istiyorum agirlikla şu an steam pubg oynuyorum başka fps hikayeli oyunlar falanda oynucam ilerde
gece falan çok ses etmeyen güzel rgbli mekanik klavye bakıyorum yardımcı olursanız sevirim

Bütçe orta halli taksitle alicam.
Hocam gametech black rider var red switch bende bakıyorum ama karar veremedim aynı sizin gibi klavye kullanımım, tam boy bakıyorum ben

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
snrj sitesinde 1,5K ya RK65 satılıyor. Alın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Mete Han
İlgilendiği Kategoriler
Blgisayarlar bilgisayar ekipmanları fare mousepad
Discord
herseyimaltustolmus_29
Daha önce%60 kullanmadıysan bir yerde denemeden almanı tavsiye etmem alışması zor oluyor elimde%60 bir klavye var 1 senedir kullanıyorum hala kullanmakta zorluk çekiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Yağız Berk Özel
snrj sitesinde 1,5K ya RK65 satılıyor. Alın derim.
Güzel indirime girmiş kablosuz şart değilse 1.500 TL'ye alınabilecek en kaliteli klavye sanırım bu şu an.
Daha önce%60 kullanmadıysan bir yerde denemeden almanı tavsiye etmem alışması zor oluyor elimde%60 bir klavye var 1 senedir kullanıyorum hala kullanmakta zorluk çekiyorum
F tuşlarının olmamasına tamamsa bence en düşük %65 veya %68 alınmalı daha kolay alışılıyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Arda Teksin
3 pin hot-swap olsa da switchleri Outume diye hatırlıyorum yani yurt içi ve Türkçe şart değilse asla alınmaz onun yerine git Gk61 al.
950tlye aldım Youtube de gördüm kadarıyla herkes övdü o kadar kötü olduğunu sanmıyorum artı olarak elimde Chery switchler var onları takarak kullanacağım. Artı olarak 1000tlye aham saham performans beklemiyorum.

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Hocam gametech black rider var red switch bende bakıyorum ama karar veremedim aynı sizin gibi klavye kullanımım, tam boy bakıyorum ben
2 yıl önce 270₺'ye almıştım şu an fiyatını bilmiyorum ama düşük bütçeli mekanik klavye için gayet ideal bir klavye alabilirsin.
Hatta ufak çaplı inceleme bile yapmışım şimdi fark ettim
Şu anda sağ ok tuşuna sertçe basınca yay sesi geliyor ama normal kullanımda öyle ses gelmez.
Bir de son zamanlarda üç tuşta ışık yanmıyor ama benim için problem değil. (f1 - f6 - PrtSc)

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Bunun ucu çok açık işte adamda onu diyor 1300 e de var 5000'e de ortalama bir şey söyleki ona göre öneri yapılsın
Ms süresi düşük fps oyunları için mekanik sesi az çıkan klavye piyasada ne kadar yani bilmiyorum 3 4k arası diyelim

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Yağız Berk Özel
Ms süresi düşük fps oyunları için mekanik sesi az çıkan klavye piyasada ne kadar yani bilmiyorum 3 4k arası diyelim
1-1.5K'ya var rahat bulunur. 3.5-5K'ya manyetik switch klavye alınır 3-4k arasına mekanik switch almak yerine.

Son düzenleme:

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
1-1.5K'ya var rahat bulunur abartmayın lütfen fiyatı. 3.5-5K'ya manyetik switch klavye alınır 3-4k arasına mekanik switch almak yerine.
Benim hiç bilgim yok kral o yüzden yardım istiyorum zaten manyetik switch falan vs

Top Bottom