Neler Yeni

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Valla konuya teşekkür etmek için üyelik açtım. Hem konuyu açan arkadaşa hem de Şok market bilgisini veren arkadaşa çokça teşekkürler. Bu fiyata bu figürleri bulmak imkansızdı.

Dün 2 Bim dolaştım: 2 Creeper, 1 Steve, 1 Ender Dragon buldum. Bi Enderman kaldı zannediyordum bulamadığım. Sabah başka bimlere bakarım demiştim. @XPegasusL arkadaş sağolsun ilk sabahtan Şoka baktım 3 tane Enderman 2 tane de domuz buldum.
Evet Şoka da gelmiş arkadaşlar ama yakınımda 2 tane şok var sadeece bir tanesinde vardı. Ve evet 50 tl şokta.
Ben de gittim zaten bimin üst katında oturuyorum BİM’de yoktu 2 tane daha gezdim yoktu şok bilgisi gelince çektim domuz ve ejderha hariç aldım hepsini.

Bünyamina

80+ Platinum
Şoka da gelmiş arkadaşların dediği gibi. Burada domuz figürü de var. Daha uyguna satılıyor. Tanesi 49.95TL.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
şokta 1 kutu vardı fakat enderman çıkmadı içinden

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,092
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bimde calisiyorum stok tükendi bile burda ki çocuklar dadandı:F
Market açılmadan üç beş tanesini kendi cebine indirirken senin cakallik

IMG_20241003_173315.jpg

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Hayııııııır, bitmiiiiiş.

SecomniA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sercan Keskin
Zamanında Star Wars figürleri gelmişti. Obi-wan almıştım hala duruyor. Diğerlerini almadığıma pişmanım.

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali Kaya
Valla konuya teşekkür etmek için üyelik açtım. Hem konuyu açan arkadaşa hem de Şok market bilgisini veren arkadaşa çokça teşekkürler. Bu fiyata bu figürleri bulmak imkansızdı.

Dün 2 Bim dolaştım: 2 Creeper, 1 Steve, 1 Ender Dragon buldum. Bi Enderman kaldı zannediyordum bulamadığım. Sabah başka bimlere bakarım demiştim. @XPegasusL arkadaş sağolsun ilk sabahtan Şoka baktım 3 tane Enderman 2 tane de domuz buldum.
Evet Şoka da gelmiş arkadaşlar ama yakınımda 2 tane şok var sadeece bir tanesinde vardı. Ve evet 50 tl şokta.
Bende sabah gitmiştim hepsinden 1 er tane vardı aslında ama sadece steve ile crepper aldıydım diğelerini almadım baktım herkes hepsinden almış falan forumda öğleden sonra tekrar gittim diğerleri kalmamıştı keşke alsaymışım pişmanım.

Yurikov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Game Yuri
Bende sabah gitmiştim hepsinden 1 er tane vardı aslında ama sadece steve ile crepper aldıydım diğelerini almadım baktım herkes hepsinden almış falan forumda öğleden sonra tekrar gittim diğerleri kalmamıştı keşke alsaymışım pişmanım.
Keşke alsamışın 50-60 liraya bulmak bunları imkansız şuan ki piyasada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet kayı
Market sektöründe çalıştım bende, arkadaşın dediği sadece kendi şubesi için geçerli, her mağazada öyle disiplin yok. Mesela biz aktüeli 1 hafta önden görüyorduk zaten telefon uygulamasından bile gözüküyor. Bazı müdürler işini kötüye kullanıyor hatta 10 kişiden 9 u kurnaz öyle diyim. Müşteriye satmadan kendine ayıran birsürü müdür, personel gördüm. Hatta hiç unutmam bir ara Türk Şeker fiyatı çok uygun olduğu için mağazaya müşteri doluşuyordu, Bizim mağaza müdürünun eşi fırıncı olduğu için 14 tane Türk şekeri stok bitti diye yalan söyleyip depoda hepsini kendisi satın aldı.

Arkadaş disiplinli mağazada çalışıyorsa ondan tam hakim değil sektöre, bölgeside iyi olabilir bilmiyorum.
Telefon uygulaması dediğin şey bizde yok bakamıyoruz müdürler bakar mı bakmaz mi bilmiyorum fakat personeller görmüyor o an neyse o evet mağaza disiplinli elimize telefon bile vermiyorlar neymiş yasakmis peehh (cebimizde dahi taşıyamıyoruz)
onun harici calistigimdan beri kimsenin kendine mal ayırdığını görmedim ki isteyen oldu mu oldu müdüre söyledi mudur de asla onay vermedi böyle şeylere Ha tabi ki uygun bir şey olduğunda kendi satın alır 1 hadi bilemedin 2 adet fakat gidip 3 üzeri asla alamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dediğin uygulama bim uygulaması mi yoksa personellere ait bir uygulama mı hiç duymadım ondan soruyorum konusu bile geçmedi

The Semih

80+ Gold
Telefon uygulaması dediğin şey bizde yok bakamıyoruz müdürler bakar mı bakmaz mi bilmiyorum fakat personeller görmüyor o an neyse o evet mağaza disiplinli elimize telefon bile vermiyorlar neymiş yasakmis peehh (cebimizde dahi taşıyamıyoruz)
onun harici calistigimdan beri kimsenin kendine mal ayırdığını görmedim ki isteyen oldu mu oldu müdüre söyledi mudur de asla onay vermedi böyle şeylere Ha tabi ki uygun bir şey olduğunda kendi satın alır 1 hadi bilemedin 2 adet fakat gidip 3 üzeri asla alamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dediğin uygulama bim uygulaması mi yoksa personellere ait bir uygulama mı hiç duymadım ondan soruyorum konusu bile geçmedi
Telefon bile yasaksa dediğim gibi sizin mağazada katı disiplin var, benim çalıştığım mağazalarda kahve yapıp mesai sırasında kapıya çıkıp içiyorlardı öyle bir rahatlık düşün. Uygulama dediğim Google playde olan aktüel uygulamaları birsürü var. 1-2 hafta sonraki aktüelleri görebiliyorsun Türkiyedeki bütün mağazaların. Aktüeller çok önceden belirlenir müşteriler takip ediyor indirimleri.

pegasus01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert
merhabalar elimde fazladan creeper figürü var, steve ve enderman figürüyle takasa açığım eğer istanbulda oturuyorsanız dm atabilirsiniz

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
5 gün önce şoktan tanesi 18 tlden steve ve creeper almıştım şimdi tanesi 50tl olmuş garip

Top Bottom