🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

Valla konuya teşekkür etmek için üyelik açtım. Hem konuyu açan arkadaşa hem de Şok market bilgisini veren arkadaşa çokça teşekkürler. Bu fiyata bu figürleri bulmak imkansızdı.

Dün 2 Bim dolaştım: 2 Creeper, 1 Steve, 1 Ender Dragon buldum. Bi Enderman kaldı zannediyordum bulamadığım. Sabah başka bimlere bakarım demiştim. @XPegasusL arkadaş sağolsun ilk sabahtan Şoka baktım 3 tane Enderman 2 tane de domuz buldum.
Evet Şoka da gelmiş arkadaşlar ama yakınımda 2 tane şok var sadeece bir tanesinde vardı. Ve evet 50 tl şokta.
Ben de gittim zaten bimin üst katında oturuyorum BİM’de yoktu 2 tane daha gezdim yoktu şok bilgisi gelince çektim domuz ve ejderha hariç aldım hepsini.

Şoka da gelmiş arkadaşların dediği gibi. Burada domuz figürü de var. Daha uyguna satılıyor. Tanesi 49.95TL.

Son düzenleme:
Bimde calisiyorum stok tükendi bile burda ki çocuklar dadandı:F
Market açılmadan üç beş tanesini kendi cebine indirirken senin cakallik

IMG_20241003_173315.jpg

Hayııııııır, bitmiiiiiş.

Zamanında Star Wars figürleri gelmişti. Obi-wan almıştım hala duruyor. Diğerlerini almadığıma pişmanım.

Valla konuya teşekkür etmek için üyelik açtım. Hem konuyu açan arkadaşa hem de Şok market bilgisini veren arkadaşa çokça teşekkürler. Bu fiyata bu figürleri bulmak imkansızdı.

Dün 2 Bim dolaştım: 2 Creeper, 1 Steve, 1 Ender Dragon buldum. Bi Enderman kaldı zannediyordum bulamadığım. Sabah başka bimlere bakarım demiştim. @XPegasusL arkadaş sağolsun ilk sabahtan Şoka baktım 3 tane Enderman 2 tane de domuz buldum.
Evet Şoka da gelmiş arkadaşlar ama yakınımda 2 tane şok var sadeece bir tanesinde vardı. Ve evet 50 tl şokta.
Bende sabah gitmiştim hepsinden 1 er tane vardı aslında ama sadece steve ile crepper aldıydım diğelerini almadım baktım herkes hepsinden almış falan forumda öğleden sonra tekrar gittim diğerleri kalmamıştı keşke alsaymışım pişmanım.

Bende sabah gitmiştim hepsinden 1 er tane vardı aslında ama sadece steve ile crepper aldıydım diğelerini almadım baktım herkes hepsinden almış falan forumda öğleden sonra tekrar gittim diğerleri kalmamıştı keşke alsaymışım pişmanım.
Keşke alsamışın 50-60 liraya bulmak bunları imkansız şuan ki piyasada.

Market sektöründe çalıştım bende, arkadaşın dediği sadece kendi şubesi için geçerli, her mağazada öyle disiplin yok. Mesela biz aktüeli 1 hafta önden görüyorduk zaten telefon uygulamasından bile gözüküyor. Bazı müdürler işini kötüye kullanıyor hatta 10 kişiden 9 u kurnaz öyle diyim. Müşteriye satmadan kendine ayıran birsürü müdür, personel gördüm. Hatta hiç unutmam bir ara Türk Şeker fiyatı çok uygun olduğu için mağazaya müşteri doluşuyordu, Bizim mağaza müdürünun eşi fırıncı olduğu için 14 tane Türk şekeri stok bitti diye yalan söyleyip depoda hepsini kendisi satın aldı.

Arkadaş disiplinli mağazada çalışıyorsa ondan tam hakim değil sektöre, bölgeside iyi olabilir bilmiyorum.
Telefon uygulaması dediğin şey bizde yok bakamıyoruz müdürler bakar mı bakmaz mi bilmiyorum fakat personeller görmüyor o an neyse o evet mağaza disiplinli elimize telefon bile vermiyorlar neymiş yasakmis peehh (cebimizde dahi taşıyamıyoruz)
onun harici calistigimdan beri kimsenin kendine mal ayırdığını görmedim ki isteyen oldu mu oldu müdüre söyledi mudur de asla onay vermedi böyle şeylere Ha tabi ki uygun bir şey olduğunda kendi satın alır 1 hadi bilemedin 2 adet fakat gidip 3 üzeri asla alamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dediğin uygulama bim uygulaması mi yoksa personellere ait bir uygulama mı hiç duymadım ondan soruyorum konusu bile geçmedi

Telefon uygulaması dediğin şey bizde yok bakamıyoruz müdürler bakar mı bakmaz mi bilmiyorum fakat personeller görmüyor o an neyse o evet mağaza disiplinli elimize telefon bile vermiyorlar neymiş yasakmis peehh (cebimizde dahi taşıyamıyoruz)
onun harici calistigimdan beri kimsenin kendine mal ayırdığını görmedim ki isteyen oldu mu oldu müdüre söyledi mudur de asla onay vermedi böyle şeylere Ha tabi ki uygun bir şey olduğunda kendi satın alır 1 hadi bilemedin 2 adet fakat gidip 3 üzeri asla alamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dediğin uygulama bim uygulaması mi yoksa personellere ait bir uygulama mı hiç duymadım ondan soruyorum konusu bile geçmedi
Telefon bile yasaksa dediğim gibi sizin mağazada katı disiplin var, benim çalıştığım mağazalarda kahve yapıp mesai sırasında kapıya çıkıp içiyorlardı öyle bir rahatlık düşün. Uygulama dediğim Google playde olan aktüel uygulamaları birsürü var. 1-2 hafta sonraki aktüelleri görebiliyorsun Türkiyedeki bütün mağazaların. Aktüeller çok önceden belirlenir müşteriler takip ediyor indirimleri.

merhabalar elimde fazladan creeper figürü var, steve ve enderman figürüyle takasa açığım eğer istanbulda oturuyorsanız dm atabilirsiniz

5 gün önce şoktan tanesi 18 tlden steve ve creeper almıştım şimdi tanesi 50tl olmuş garip

Bimde gordum bıtane creeper kutusu patlamıstı yoksa alcaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,767
Üyeler
184,680
Son üye
tracyonur
Geri