Neler Yeni

🔥İndirim Vatanda 2k Monitör 9999TL Viewsonic 27inc 2K 240hz IPS (VX2758A-2K-PRO-3 1Ms)

immo 2 rank valo da akarmı bu ?
Valoyu bilmiyorum ama csde akıyor 165hzden bu 240a geçtim oynayışa bile baya etkisi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzmanı degilim ama uzmanına göre kötü monitör bu model zaten gecen ay 7700e düşmüştü alacaklar rehber konusunu incelesin
Geçen ay 8e almıştım baya kişi bedava filan diyordu pişmanlık yaratmadı

Uzmanı degilim ama uzmanına göre kötü monitör bu model zaten gecen ay 7700e düşmüştü alacaklar rehber konusunu incelesin
185 hz si düştü diye hatırlıyorum bu model 8700 altına düşmedi

Valoyu bilmiyorum ama csde akıyor 165hzden bu 240a geçtim oynayışa bile baya etkisi oluyor

Geçen ay 8e almıştım baya kişi bedava filan diyordu pişmanlık yaratmadı
185 HZ olan model değilmiydi o ben mi yanlış hatırlıyorum

Düzeltme: İtopya da satılmış harbiden baya iyi fiyata satmış https://forum.donanimarsivi.com/kon...0hz-qhd-ips-1ms-hdr10-gaming-monitor.1084711/

2 ay önce 7699a satıldıgını görünce insanın alası kacıyor.😅

iade ettim bende çok kötü yorum sebebiyle mağazaya gidip samsung g6ya da bakıcam orda test edip alıcam mediamarktada aynı fiyata düşmüş bugün her yerde iniyor fiyatı viewsonicin

immo 2 rank valo da akarmı bu ?
başka oyun oynuyorsan ve özellikle 2k istiyorsan olabilir ama ben sadece valo için önermiyorum. 4k saat cs faceit 10 lvl olarak. 24 inçden şaşılmaması gerekiyor bence. Ama oynayanlar da yok değil. Bir de bazı monitörlerde 24 inç ayarı olabiliyor ama o sadece OLED lerde olabilir tam hakim değilim. O ayar varsa eğer almamak için bir sebep yok.

benim tavsiyem sisteminiz ve bütçeni müsaitse samsung G6 G61SD 2k oled monitörünü alın çok fark yok inanılmaz fark var. boşuna 1080p monitörlere hz parası vermeyin derim.

Geri