Neler Yeni

Öneri Acer Nitro V 15 alınır mı

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
bütçe hiç artmıyorsa alınır ama kasası çok kötü acer aspire kasasıyla aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet aslan
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qnbey-003-p-HBCV00005NVRGM
fiyatı iyi geldi diğer 4050 bulunan laptoplara göre alınır mı sizce?
3 aydir arastirma yapiyorum okuduklarima istinaden yaziyorum alinmaz. Cunku hava akimi ekrana dogru veriyor saglikli bir hava dongusu yok o yuzden isinma problemi var diyorlar yani kasa yapisi kotu dizayn edilmis o yuzden fiyat olarak dusuk kaliyor emsallerinden. Yoksa ayni ozellikleri sahip diger pcler 30kdan basliyor

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
3 aydir arastirma yapiyorum okuduklarima istinaden yaziyorum alinmaz. Cunku hava akimi ekrana dogru veriyor saglikli bir hava dongusu yok o yuzden isinma problemi var diyorlar yani kasa yapisi kotu dizayn edilmis o yuzden fiyat olarak dusuk kaliyor emsallerinden. Yoksa ayni ozellikleri sahip diger pcler 30kdan basliyor
Yanlış bilgi şahsen aynı modele sahibim ekrana hava vermesi bir zarar vermiyor ve 1 yıldan fazladır kullanan kullanıcalar var ben alalı da 4 ay oldu bir sorun olmuyor. Soğutması çok iyi uygulaması var dengeli modda max 69 derece gördüm gpu ve cpu tarafında o civarlarda hatta çoğu zaman 63 derece o yüzden araştırmayı yaparken bir daha ki sefere daha dikkatli olun çünkü sizin fikriniz birinin parasını boşa harcamasına yol açabilir iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30a fln çıkarımda bu güzelse 16gb versiyonu alınabilir gibi
Henüz aldın mı bilmiyorum aldıysan hayırlı olsun kendin yükseltmeyi 400tl civarına yapabilirsin fazladan fiyat vermeye değmez.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mahir Cengiz
Top Bottom