Öneri Acer Nitro V 15 alınır mı

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qnbey-003-p-HBCV00005NVRGM
fiyatı iyi geldi diğer 4050 bulunan laptoplara göre alınır mı sizce?
3 aydir arastirma yapiyorum okuduklarima istinaden yaziyorum alinmaz. Cunku hava akimi ekrana dogru veriyor saglikli bir hava dongusu yok o yuzden isinma problemi var diyorlar yani kasa yapisi kotu dizayn edilmis o yuzden fiyat olarak dusuk kaliyor emsallerinden. Yoksa ayni ozellikleri sahip diger pcler 30kdan basliyor

3 aydir arastirma yapiyorum okuduklarima istinaden yaziyorum alinmaz. Cunku hava akimi ekrana dogru veriyor saglikli bir hava dongusu yok o yuzden isinma problemi var diyorlar yani kasa yapisi kotu dizayn edilmis o yuzden fiyat olarak dusuk kaliyor emsallerinden. Yoksa ayni ozellikleri sahip diger pcler 30kdan basliyor
Yanlış bilgi şahsen aynı modele sahibim ekrana hava vermesi bir zarar vermiyor ve 1 yıldan fazladır kullanan kullanıcalar var ben alalı da 4 ay oldu bir sorun olmuyor. Soğutması çok iyi uygulaması var dengeli modda max 69 derece gördüm gpu ve cpu tarafında o civarlarda hatta çoğu zaman 63 derece o yüzden araştırmayı yaparken bir daha ki sefere daha dikkatli olun çünkü sizin fikriniz birinin parasını boşa harcamasına yol açabilir iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30a fln çıkarımda bu güzelse 16gb versiyonu alınabilir gibi
Henüz aldın mı bilmiyorum aldıysan hayırlı olsun kendin yükseltmeyi 400tl civarına yapabilirsin fazladan fiyat vermeye değmez.

Geri