Öyle bir konuşuyorsun ki Hama kusursuz sanki, şikayetvar'a girmişsin, ordan konu atıyorsun, şikayetvar'da şikayet harici bir şey olabilir mi sence. Git en sevdiğin, en kaliteli dediğin markayı araştır bakayım, şikayetvar'da illa ki ona dair de şikayetler okuyacaksın ama bu senin kaliteli dediğin markaya olan fikrini değiştirecek mi?aynen hama orta segment bugs bunny (!) sen git tunçmatik al. olmayan bilgini de kendine sakla.
biz schneider , hama, Brennenstuhl markalarını kullanıyoruz.
tunçmatik alacak olanlara duyurulur. övdüğünüz marka!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
profesyonel marka kablolamasından da anlayabiliyoruz evet. (!)
Tunçmatik Markasının Amatörlüğü Ve Kalitesizliği
Tunçmatik için yazılan 'Tunçmatik Markasının Amatörlüğü Ve Kalitesizliği' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Tunçmatik hakkında şikayet yazmak için ...www.sikayetvar.com
Alınır, klasik akım korumalı priz, diğer yorumlarım kafanı karıştırmasın, konu sahibinin gereksiz seviciliği hoşuma gitmediğinden çıkıştım biraz, fiyatına göre uygun bir ürün.alınır mı? kullanan varmı
Bunun da başka bir örneği var mı? Sitesinde içini bu şekilde gösteriyor.profesyonel marka kablolamasından da anlayabiliyoruz evet. (!)
Tunçmatik Markasının Amatörlüğü Ve Kalitesizliği
Tunçmatik için yazılan 'Tunçmatik Markasının Amatörlüğü Ve Kalitesizliği' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Tunçmatik hakkında şikayet yazmak için ...www.sikayetvar.com
4,5 yıldız vermişler attığın sitede kendi kendini attığın ss'le yalanlıyorsunÖyle bir konuşuyorsun ki Hama kusursuz sanki, şikayetvar'a girmişsin, ordan konu atıyorsun, şikayetvar'da şikayet harici bir şey olabilir mi sence. Git en sevdiğin, en kaliteli dediğin markayı araştır bakayım, şikayetvar'da illa ki ona dair de şikayetler okuyacaksın ama bu senin kaliteli dediğin markaya olan fikrini değiştirecek mi?
Her üründe bu böyledir, bir kısım kötü deneyim yaşar ve markadan soğur, diğer kısım da çok sever, gözdesi haline gelir. Alman'ların şikayet var gibi bir sitesini bulamadım ama bir Alman sayfasının değerlendirmesinde "kalite açısından model beklentilerin oldukça gerisinde kalıyor. Oldukça hızlı bir şekilde bozuluyor ve entegre aşırı yük koruması yapması gerekeni yapmıyor." diyor, bir de senin dediğine bak, ulan Alman bile senin kadar övmüyor bu malı.
Alıntıyı görüntüle
Hama Steckdosenleiste mit Ãberspannungsschutz |Â Steckdosenleiste Test 2024
llll⤠Aktueller Hama Steckdosenleiste mit Ãberspannungsschutz Steckdosenleiste Test bzw. Experteneinschätzung 2024: Bewertung mit â Fotos, â Vor- bzw. Nachteilen und â Preisvergleich. ⤠Jetzt informieren!www.steckdosenleiste.org
Tartışma laftan anlayanla olur hocam ne yazık kiAlınır, klasik akım korumalı priz, diğer yorumlarım kafanı karıştırmasın, konu sahibinin gereksiz seviciliği hoşuma gitmediğinden çıkıştım biraz, fiyatına göre uygun bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun da başka bir örneği var mı? Sitesinde içini bu şekilde gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Attığınız şikayet belki iade ürün bile olabilir, hem elektrik bandı kullanmanın kimseye faydası olmaz, üretimi de yavaşlatır, onda farklı bir durum olduğunu düşünüyorum.
La neden bahsediyorsun, kim kimi yalanlıyor, zaten attığım sitede de 4.5 yıldız verdiği yazıyor, sen ona mı bakıyorsun, Tunçmatik de 4.8 yıldız o zaman
senin karnın doymuş heralde. biraz daha ye. hala konuşuyorsunTartışma laftan anlayanla olur hocam ne yazık ki
lan girip baktın mı hama'nın resmi sitesine ürün gamına göz attın mı ? boş boş konuşuyorsun. cayır cayır yanmış milletin aldığı tunçmatik cihazlar hala iyi firma diyorsun.La neden bahsediyorsun, kim kimi yalanlıyor, zaten attığım sitede de 4.5 yıldız verdiği yazıyor, sen ona mı bakıyorsun, Tunçmatik de 4.8 yıldız o zaman
Daha okuduğunu anlamayan, istediği gibi yorumlayan biriyle münakaşaya girmeyeceğim.
Hadi anlamadın son kez üstüne basa basa anlatayım, daha da cevap vermeyeceğim.
Alman bile ürüne "kalite açısından model beklentilerin oldukça gerisinde kalıyor. Oldukça hızlı bir şekilde bozuluyor ve entegre aşırı yük koruması yapması gerekeni yapmıyor.", "Așırı yük korumalı, gerçekten güvenilir bir uzatma kablosu arıyorsanız, onu burada bulamazsınız." diyor.
Diyeceklerim bu kadar, istediğin kadar çekiştir umrumda değil artık Alman fedaisi kardeşim.
babası 2012 polo almış beyler çok şey yapmayınsenin karnın doymuş heralde. biraz daha ye. hala konuşuyorsun
lan girip baktın mı hama'nın resmi sitesine ürün gamına göz attın mı ? boş boş konuşuyorsun. cayır cayır yanmış milletin aldığı tunçmatik cihazlar hala iyi firma diyorsun.
türkler adam gibi ürün üretti de biz mi almamazlık yaptık.
almanya sanayide dünya birincisi bir ülke. ürettiği ürünler gerçekten kaliteli. hayatında alman malı arabaya bindin mi hiç ? alman malı bir motora ? sabaha kadar sayarım sana adamların sanayisini. gelmiş burda tunçmatik fedailiği yapıyorsun. boş muhabbet çeviriyorsun. orda alıp buraya yapıştırdığın yorum sitenin kendi yorumu milletin yorumu değil. verdiğin site alanında otorite site de değil. ben direkt sana kullanıcı yorumu attım. neyse seninle kaybedecek zamanım yok. iyi forumlar.
Türklerin ürettiği bir tane adam gibi ürün söyle bana savunma sanayi harici ? eleştiri yaparken önce iğneyi kendine batıracaksın. fanboyluk yapan yok. neden alman gibi japon gibi üretemiyoruz diye bunu kendine soracaksın. yoksa teneke gibi boş ses çıkarırsın.Güzelim konuyu teneke fanboylar çöplüğe çevirdi türk alman çin japon fark etmez hangisi kaliteli iyiyse onu alın her ürünün markanın kötü ürünü ya da iyi ürünü olabilir koyun gibi alman alman türk türk japon japon diyerek gitmeyin
sen her konuda her zaman gelip saçma sapan konuşan bir çocuksun. senin söylediklerini ciddiye almıyorum. kayda değer bir tartışma içinde var olamıyorsun. hem ağzın bozuk hem ortalığı karıştırma peşindesin kaçtır denk geliyorum forumda sana bi insandan bu kadar mı nefret eder forum ahalisi. aha örneğisinbabası 2012 polo almış beyler çok şey yapmayın
kolpadan indirim postu çakıyon tüm gün bana burda nefret ediliyon diyon donanım arşivi forum ahalisi benden nefret etmiş çokta umrumda doğru neyse onu konuşurumTürklerin ürettiği bir tane adam gibi ürün söyle bana savunma sanayi harici ? eleştiri yaparken önce iğneyi kendine batıracaksın. fanboyluk yapan yok. neden alman gibi japon gibi üretemiyoruz diye bunu kendine soracaksın. yoksa teneke gibi boş ses çıkarırsın.
sen her konuda her zaman gelip saçma sapan konuşan bir çocuksun. senin söylediklerini ciddiye almıyorum. kayda değer bir tartışma içinde var olamıyorsun. hem ağzın bozuk hem ortalığı karıştırma peşindesin kaçtır denk geliyorum forumda sana bi insandan bu kadar mı nefret eder forum ahalisi. aha örneğisin
Kimse sana konuşma demiyor. Adam gibi konuş. söyleyecek lafın bittiğinde hakarete varan cümleler sarfediyorsun. kelime dağarcığın çok dar. Doğru dediğimiz kavram da görecelidir ve tartışmaya açıktır. Kendi doğrularını ifade ederken cümlelerini daha özenli seç, ayrıca bol bol kitap okumanı öneririm. bir tane de kedi sahiplendin mi tamamdır. İyi çocuksun sen iyi. hadi bakalım iyi forumlar.kolpadan indirim postu çakıyon tüm gün bana burda nefret ediliyon diyon donanım arşivi forum ahalisi benden nefret etmiş çokta umrumda doğru neyse onu konuşurum