Neler Yeni

Yardım Motor konusunda tavsiye yardım

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
Bütçe
150000
Şuan aklımda 200-250 cc başlangıç olarak motor almak var aklımdaki motor rs200 blok olarak aşırı iyi bir motor grenaj olarak diğerlerine nazaran yinede iyi şimdi bu motor haricinde bundan daha iyi bir tavsiyeniz varmı?

zafer7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Zafer Büyük
naked seviyorsan 250nk olabilir

eneskaya6

80+ Silver
150k ya sıfır olara cf moto, bajaj ya da rks var. hepsi dıştan güzel gorunuyor ama genel olarak bajaj daha mantıklı.

GirayHan

80+ Platinum
Şuan aklımda 200-250 cc başlangıç olarak motor almak var aklımdaki motor rs200 blok olarak aşırı iyi bir motor grenaj olarak diğerlerine nazaran yinede iyi şimdi bu motor haricinde bundan daha iyi bir tavsiyeniz varmı?
Svartpilen 250 bakabilirsin tarz olarak hoşuna giderse.

2. elden bak. düşük km temiz bulursan alınır.

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
naked seviyorsan 250nk olabilir
Bu motorun parça kalitesi sıkıntılıymış çokça dile getiren var
Mesaj otomatik birleştirildi:

150k ya sıfır olara cf moto, bajaj ya da rks var. hepsi dıştan güzel gorunuyor ama genel olarak bajaj daha mantıklı.
Rks çok arıza yaşayanlar var aynı motoru alıp hiç arıza yapmayanda ama çoğunluk fazla olduğu için yaklaşmak istemiyorum

cinliye bulasma bajaj ns 200 rs 200
Aynen bende öyle düşünüyorum

Svartpilen 250 bakabilirsin tarz olarak hoşuna giderse.

2. elden bak. düşük km temiz bulursan alınır.
2. El korkum var ya ne olduğu belli değil bide yeni bineceğim yani çok sürdüm ama motorcu bilmem falan temizliğinden anlamam bide kendi şehrimde değilim o yüzden 0 almayı düşünüyorum

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Peki daha önce motor sürmemiş biri 125lik ile başlayabilir mi sizce ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Daha önce motor sürmemiş biri 250cc ile de başlayabilir, daha büyüğüyle de. 125 başlayabileceklerinin en küçüğü sayılır. Daha aşağısı yok gibi bir şey.

Son düzenleme:

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Daha önce motor sürmemiş biri 250cc ile de başlayabilir, daha büyüğüyle de. 125 başlayabileceklerinin en küçüğü sayılır. Daga aşağısı yok gibi bir şey.
125 in üstünü tavsiye etmem ilk sürecek biri için 125 ve altı başlangıç olarak yani sürmemiş biri için gayet ideal
Sağolun hocam 50cc ile başla diyen çok insan var. Alıcam 50cc sarmayacak sonra satmakla uğraşıcam birde diye düşünüyordum bende sağolun.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sağolun hocam 50cc ile başla diyen çok insan var. Alıcam 50cc sarmayacak sonra satmakla uğraşıcam birde diye düşünüyordum bende sağolun.
Tek atımlık kurşunun ve a2 ehliyetin varsa istediğin motorla başlayabilirsin. Ben dominar 400 ile başladım. Hiç de zorlanmadım. Eğitim almanı tavsiye ederim çok faydası oluyor. Eğitim almadan önce motor sürmüyormuşum, körleme gidiyormuşum dersin.

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze

GirayHan

80+ Platinum
Emeklemeden yürünmez. 125cc ile başlanabilir. Sürüş ilgili yetenekler reflexler zamanla gelişir. tıpkı bir bebeğin önce emeklemesi sonra yürümesi gibi. Ben yeni başlayan birinin minimum 2 yıl 125cc kullanmasından yanayım.

Motorda ki elektronik donanımlar tecrübeyi satın almaz tecrübe zamanla oluşur. Youtube orda burda var bazı tipler 600cc ile de başlanır diye. Kimse kimsenin öğrenme ve kavrama becerilerini bilemez. Kimsenin de bunu bilircesine size 500 600 cc makina önermesine izin vermeyin. Motora bindiğinizde size 600cc makinayı önerenler arkanızda oturmayacak. Acil durumda O frenler, debriyaj maneti ile başbaşa kalacaksınız ( Acil durumda bazen 0,5 ms - kadar düşebilmesi lazım tepkilerinizin ) Yeneteklerinizi keşfetmeniz ve geliştirmeniz için 125cc ideal bir cc aralığıdır. Kendinizi düşük cc ile geliştirin ve olabildiğince fazla kullanın.

Ek olarak Yeni başlayan biri red mist adayıdır. o yüzden cc hacmi minimumda tutulmalıdır. Bu süreçte ekipman alışkanlığı kazanılmalı ve full ekipman giyilmelidir. Parası olan da ekipman kadar sürüş teknikleri eğitimine para harcamalıdır. yeni başlıyorsan temel sürüş yada biraz tecrüben varsa ileri sürüş teknikleri eğitimi almak kendinize yapacağınız en kıyak olaydır.

Bu motorun parça kalitesi sıkıntılıymış çokça dile getiren var

Rks çok arıza yaşayanlar var aynı motoru alıp hiç arıza yapmayanda ama çoğunluk fazla olduğu için yaklaşmak istemiyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum

2. El korkum var ya ne olduğu belli değil bide yeni bineceğim yani çok sürdüm ama motorcu bilmem falan temizliğinden anlamam bide kendi şehrimde değilim o yüzden 0 almayı düşünüyorum
2. el almaktan çekiniyorsan önce motoru bul sonra yetkili servise göster onay alırsan satın alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,906
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom