Neler Yeni

1500TL M2 SSD önerisi

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emir Deniz Mat
Bütçe
1500
Herkese merhaba. Bilgisayarım için ikincil M.2 olarak gen4 türünde 500-512 GB'lık bir SSD modeli arıyorum. Akakçe üzerinden 1500 TL'ye kadar olan ürünleri listelediğimde karşıma 3 adet ürün çıktı. Bu üç ürün arasından araştırmalarım sonucu Crucial modelinin daha iyi ve performanslı olduğu sonucuna vardım. Modeller şu şekilde sizin de yorumunuzu merak ediyorum hangisini almalıyım, farklı tavsiyesi olan varsa da memnuniyetle karşılarım.
WD
Crucial
MSI

A320M

80+
Kingston NV3 ü de listeye ekleyebilirsin. Bütçeye yakın ve diğerlerinden daha performanslı.

Bünyamina

80+ Platinum

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emir Deniz Mat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingston NV3 ü de listeye ekleyebilirsin. Bütçeye yakın ve diğerlerinden daha performanslı.
Bu ürünü de görmüştüm fiyat olarak 1tb modeline yakın olduğu için çok sıcak bakmıyorum yine de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle dramlı bir ürün alabilirsin.
Dram çoğu zaman avantaj sağlasa da ana disk olarak kullanmayacağım için gen 3 tarzda bir model istemiyorum ama yine de teşekkürler.

Bünyamina

80+ Platinum
Bu ürünü de görmüştüm fiyat olarak 1tb modeline yakın olduğu için çok sıcak bakmıyorum yine de teşekkür ederim.

Dram çoğu zaman avantaj sağlasa da ana disk olarak kullanmayacağım için gen 3 tarzda bir model istemiyorum ama yine de teşekkürler.
Sabit hız verse dediğini haklı bulurum. Yongası dolduğunda hızı da düşer ömrü de azalır.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren

wd sn580 alabilirsin.

Top Bottom