Neler Yeni

Citroen Ami alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Arkadaşlar selam, yakın zamanda evin ikinci arabası olarak, spora gidip gelmek ve eczaneden ilaç teslimatı yapmak için Citroen Ami alma düşüncem var. Hatay'da yaşıyorum yani bunaltıcı sıcak veya dondurucu soğuk olmuyor burada. Araç hakkında tecrübesi, tavsiyesi veya alternatif önerisi olan var mı? Sizce alınır mı? Teşekkürler.

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
ya ami sadece zevk arabası yani disardan degisik gorunmek gezme tozma ( sadece sehir ici) arabası onun disinda bise tasima falan alinmaz ben e araba 70-80 ni bile gormuyor bos bi araba butceniz nedir ?

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Celal Smyrna
Arkadaşlar selam, yakın zamanda evin ikinci arabası olarak, spora gidip gelmek ve eczaneden ilaç teslimatı yapmak için Citroen Ami alma düşüncem var. Hatay'da yaşıyorum yani bunaltıcı sıcak veya dondurucu soğuk olmuyor burada. Araç hakkında tecrübesi, tavsiyesi veya alternatif önerisi olan var mı? Sizce alınır mı? Teşekkürler.

bunu alıp 20kya Atiker grand tüp takar 500kya amiyle aşağı yukarı aynı yakan adamakıllı bir araba almış olursunuz hocam.

eneskaya6

80+ Silver
Senin ihtiyacların icin herkes scooter kullanıyor hocam. Ami yerine 50cc scooter al derim fiyatları da 40-50k

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya ami sadece zevk arabası yani disardan degisik gorunmek gezme tozma ( sadece sehir ici) arabası onun disinda bise tasima falan alinmaz ben e araba 70-80 ni bile gormuyor bos bi araba butceniz nedir ?
hocam sadece ilaç taşınacak onun dışında kapalı olması önemli benim için spor salonu evimden yaklaşık 2.5-3 kilometre uzaklıkta. Bütce 450k civarı ama ami tarzı bir şey istiyorum o tarz alternatif var mı bildiğiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin ihtiyacların icin herkes scooter kullanıyor hocam. Ami yerine 50cc scooter al derim fiyatları da 40-50k
Hocam anne tarafı asla izin vermiyor 2 tekerlekli bir araca. Onları da anlıyorum tabii ki benim çocuğum olsa ben de istemem hele ki türkiyede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
300k ya akülü araba mı alacaksın cidden?
8tl ile 75 km yol gidiyor, bakımı yok, bataryası 10 sene sorun çıkarmaz menzili düşmez. Sanayi vs derdi yok. Kendi kullanım alanımı her özelliğiyle karşılayacak. Neden tercih etmeyeyim?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam bedava versen o "arabaya" binmem ya, bence kaza fln olsa çok sıkıntılı bir durum. Benim de oyum Opel Corsa vb. araç alıp tüp takmaktan yana. Kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Hocam bedava versen o "arabaya" binmem ya, bence kaza fln olsa çok sıkıntılı bir durum. Benim de oyum Opel Corsa vb. araç alıp tüp takmaktan yana. Kolay gelsin.
teşekkürler hocam fikriniz için

geratal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Kose
Hocam tamamen heves kaçırıcı bir araç, birkaç haftaya pişman olursunuz.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
Asla almazdım araba bile denemez bence ona 24v akülü araba alsan aynı performansı alırsın oyle bisey...

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Hocam tamamen heves kaçırıcı bir araç, birkaç haftaya pişman olursunuz.
Asla almazdım araba bile denemez bence ona 24v akülü araba alsan aynı performansı alırsın oyle bisey...
Tamamdır arkadaşlar sağolun almayacağım. Üstü kapalı (çünkü yağmur yağıyor sürekli) 3 tekerlekli elektrikli motorlar var ya onlardan bakarım herhalde hem çok daha ucuz olmuş olur. Bu tarz öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

300k ya akülü araba mı alacaksın cidden?
hocamlar sizin son mesajımda dediğim gibi 3 tekerlekli kapalı elektrikli motor bilginiz var mıdır?

Top Bottom