Neler Yeni

AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz-Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580

black45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan UĞURLU
Merhaba ,

Bilgisarım bileşlenleri aşağıda belirtiyorum. Sorun oyunlar işlemci fanının sesli çalışamsı ve ısınmasıdır. Bu konu hakkında düşünce ve önerilerinizi alabilir miyim?

AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci
Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580 8G OC 256 Bit GDDR5
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram x 2
Asus Prime B450M-K AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz mATX Anakart

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Islemci fan bakimi ve termal macun bakımını yaptiniz mi? Kac derecede çalışıyor? Bir de sistemin yavastan bi upgrade ister. Islemciden baslayabilirsin

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Emirhan
Merhaba ,

Bilgisarım bileşlenleri aşağıda belirtiyorum. Sorun oyunlar işlemci fanının sesli çalışamsı ve ısınmasıdır. Bu konu hakkında düşünce ve önerilerinizi alabilir miyim?

AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci
Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580 8G OC 256 Bit GDDR5
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram x 2
Asus Prime B450M-K AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz mATX Anakart
İşlemci fanı stok mu ve en son ne zaman bakımlarını yaptın

black45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta önce bakımını yaptırdım. İşlemci ile gelen fan var üzerin de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Islemci fan bakimi ve termal macun bakımını yaptiniz mi? Kac derecede çalışıyor? Bir de sistemin yavastan bi upgrade ister. Islemciden baslayabilirsin
Örnek olarak nasıl bir işlemci olabilir.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Isinma sorunun ya macundan ya da fandan kaynaklı olur. Stok faniysa sicak havalarda normal. Kac derecede calistigini da sormustum ama cevaplamamissin. Stok fanın olayi bu kadar yapacak bir sey yok. Kule tipi bi fan alir takarsin var uygun fiyata guzel modeller. Am5 e gecersen anakart islemci ve ram degisecek. Pc ye cok butce ayirmiyosan am4 platformunda kalacaksan anakartin bios unu guncelledikten sonra 5600 alıp takabilirsin gayet basarili bir islemcidir her isini görür. Sonra uygun bir zamanda da ekran kartını yenilersin.

black45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isinma sorunun ya macundan ya da fandan kaynaklı olur. Stok faniysa sicak havalarda normal. Kac derecede calistigini da sormustum ama cevaplamamissin. Stok fanın olayi bu kadar yapacak bir sey yok. Kule tipi bi fan alir takarsin var uygun fiyata guzel modeller. Am5 e gecersen anakart islemci ve ram degisecek. Pc ye cok butce ayirmiyosan am4 platformunda kalacaksan anakartin bios unu guncelledikten sonra 5600 alıp takabilirsin gayet basarili bir islemcidir her isini görür. Sonra uygun bir zamanda da ekran kartını yenilersin.
teşekkür ederim kaç derece de çalışıtığını size akşam yazabilirim. kule tipi fanları araştırıcam. kasanın bakımı yeni yapıldı macun vb değişti temizlendi. suan tek yapabileceğim işlemci alabilmek hepsini malesef tek seferde yapamam. örnek olarak e footbol 2024 oynuyorum o kadar sesli çalışıyor ki fan sogutmaya gücü yetmiyor gibi geliyor.

Top Bottom