bende siyah ekran sorunu yoktu kankakobay faresi olarak geldiği gibi direk yüklerdimde 24.9.1 de yaşadığım siyah ekran olayından sonra sizlerin yorumunu bekliyim önce.
24.9.1 de sorun yaşamadım bunu da indiriyorum yine sorun yaşamayacağımdan eminimkobay faresi olarak geldiği gibi direk yüklerdimde 24.9.1 de yaşadığım siyah ekran olayından sonra sizlerin yorumunu bekliyim önce.
bende siyah ekran vermişti bende 24.8.1 e döndüm öyle takılıyorum.bende siyah ekran sorunu yoktu kanka
23.9.3 den beri güncelemiyorumSürüm 24.10.1 Uygulama Üzerinde Yayınlandı Sitede Daha Yayınlanmadı İyi Akşamlar Dilerim
güncellemeni tavsiye ediyorum23.9.3 den beri güncelemiyorum
6000 serisine AFMF 2 gelmişti diye biliyorum iyi olduğu oyunlar var fpsi uçuruyor23.9.3 den beri güncelemiyorum
ne eklendi bu sürümdeSürüm 24.10.1 Uygulama Üzerinde Yayınlandı Sitede Daha Yayınlanmadı İyi Akşamlar Dilerim
güncellemeni tavsiye ediyorum
kendim şuana kadar yaptığım testlerde en iyi fpsleri ve stabilliği veren buydu aldığımdada bunu kurmuştum daha hiç çökme gibi problemler olmadı afmf 2 de laptoplarda yok denemiştim oyunlarda oyunun ayarından açılabiliniyor sadece6000 serisine AFMF 2 gelmişti diye biliyorum iyi olduğu oyunlar var fpsi uçuruyor
6600 kullanıyorum 8 gb6000 serisine AFMF 2 gelmişti diye biliyorum iyi olduğu oyunlar var fpsi uçuruyor
indiriyorum bakıp konu açaçagımne eklendi bu sürümde
kendim şuana kadar yaptığım testlerde en iyi fpsleri ve stabilliği veren buydu aldığımdada bunu kurmuştum daha hiç çökme gibi problemler olmadı afmf 2 de laptoplarda yok denemiştim oyunlarda oyunun ayarından açılabiliniyor sadece
bilmiyorum bu ilk afmf sürümü için denemiştim ondada benzer bişi yazıyordu indirip denemiştim driver ayarlarında yoktu o zamandan beride denemedimAlıntıyı görüntüle
kendi sitesinde mobile integre ve masaüstünde desteği olduğu yazıyor aslında