Neler Yeni

TYT Mat sıfırdan bıyıklı matematik ile çalışılır mı

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
şimdi kitabını aldım 10 günde temel atmanın nasıldır iyi midir?
10 günü bitirince yine aynı hocanın 55 günlük kampı mı tercih edilmeli yoksa başka kaynak var mı önreceğiniz

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temel at , 10 net üstüne çıktın mı Eyüp B geç. TYT genellikle soru ve deneme ile gelişir.
3d tyt var eyüp b nin nası bi sistemi var bilmiyorum 3d tyt soru bankası kaynak olarak yeter mi eyüp b için yoksa eyüp b kamp gibi bir şey yapıyor mu

Sebastian Szymanski

80+ Silver
3d tyt var eyüp b nin nası bi sistemi var bilmiyorum 3d tyt soru bankası kaynak olarak yeter mi eyüp b için yoksa eyüp b kamp gibi bir şey yapıyor mu
3d tyt vdd var ama almana gerek yok sen bıyıklı mat ile ilerle bir güzel sonrasında yeni yorumlar kazanmak için filan Eyüp b videolarını izlemek istersen izlersin. Ben olsam bıyıklı mat ile tyt kampını bitiririm, 345i baştan sona çözerim. (11 de bunu rehber mat versiyonunu yapmıştim 15 üstü yapıyordum sonra) Sende yaparsın ama biraz hızlı ol ben çok yavaştım . Ocağa kadar bitir en azından sonra yılbaşından sonra orijinal tyt ile birlikte ayt çalışmaya basla

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3d tyt vdd var ama almana gerek yok sen bıyıklı mat ile ilerle bir güzel sonrasında yeni yorumlar kazanmak için filan Eyüp b videolarını izlemek istersen izlersin. Ben olsam bıyıklı mat ile tyt kampını bitiririm, 345i baştan sona çözerim. (11 de bunu rehber mat versiyonunu yapmıştim 15 üstü yapıyordum sonra) Sende yaparsın ama biraz hızlı ol ben çok yavaştım . Ocağa kadar bitir en azından sonra yılbaşından sonra orijinal tyt ile birlikte ayt çalışmaya basla
eyvallah ustam sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,376
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom