Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Dynamic Evo RGB 5999TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
Akvaryum kasaların atası ve en yeni revizyonu Gaming Gecesi'nde çok iyi fiyata düştü. Jumbum'un bundle'ından daha mantıklı fiyata düştü.

Ekstra fan takmak gerekiyor bu arada.

En iyi hava akımı için 1 düz 6 reverse öneriliyor. Şuan da reverse fanları da indirimde.

oha lan ıkı fan parasına bı kasa

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kasa mükemmel bir şey. Hayatımda aklıma gelmeyecek bir sürü özelliği var. Ters mers döndürülüyor, mesh ön panel takılıyor, dikey ekran kartı aparatı var (bildiğin dik yanı fanlar üst üste şekilde), tam emin değilim ama sanırım gpu sag support var birleşik şekilde, usb vs. olan kısmın yeri değiştirilebiliyor ve ekstra eklenebiliyor vesaire vesaire bir sürü şey var. Tek eksi yanı fan yok içinde o yüzden fiyat çok pahalı geliyor bana.
Kasayı alanlara fan olarak kesinlikle Lian Li UNI Fan SL-Infinity öneririm bunlarda mükemmel. 6 reverse (sağ ve alta), 4 düz (egzoz ve sıvı soğutma için) alın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bide 6 reverse onerıyorlarmıs yok artık
Attığı fanları alacağıma Lian Li UNI SL-Infinity alırım bin kat daha iyi hem fiyat daha düşük hem tipi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanlarla beraber şuna yapacağım gereksiz masrafın yarına premium seviye ATX bir kasa alır keyfime bakarım. Ayrıca bu tarz kasaların hava akışı hiç bir zaman önü full mesh kasalar kadar iyi olamıyor.
Sen de öyle san. Belirli bir düzeyin üstünde ki akvaryum kasalar normal kasalara denk sayılıyor hava akışı açısından. He bir de ön paneli mesh ile değiştirme özelliği var kutu da çıkıyor

medusa1

80+
Bu kasa mükemmel bir şey. Hayatımda aklıma gelmeyecek bir sürü özelliği var. Ters mers döndürülüyor, mesh ön panel takılıyor, dikey ekran kartı aparatı var (bildiğin dik yanı fanlar üst üste şekilde), tam emin değilim ama sanırım gpu sag support var birleşik şekilde, usb vs. olan kısmın yeri değiştirilebiliyor ve ekstra eklenebiliyor vesaire vesaire bir sürü şey var. Tek eksi yanı fan yok içinde o yüzden fiyat çok pahalı geliyor bana.
Kasayı alanlara fan olarak kesinlikle Lian Li UNI Fan SL-Infinity öneririm bunlarda mükemmel. 6 reverse (sağ ve alta), 4 düz (egzoz ve sıvı soğutma için) alın
Hocam bu kasa siyah renk. Sizin önerdiğiniz infinity fanların reverse versiyonları sadece beyaz olarak var. Yani siyah reverse infinity fan yok. Siyah kasaya beyaz reverse infinity fan takılabilir sadece

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bu kasa siyah renk. Sizin önerdiğiniz infinity fanların reverse versiyonları sadece beyaz olarak var. Yani siyah reverse infinity fan yok. Siyah kasaya beyaz reverse infinity fan takılabilir sadece
Stok kalmamıştır muhtemelen. Normalde var kesin eminim. Rağbet gören bir model devamı gelir yakın zamanda

mortemeyn

80+ Bronze
Şimdiki aklım olsa akvaryum kasa almam.

Stok kalmamıştır muhtemelen. Normalde var kesin eminim. Rağbet gören bir model devamı gelir yakın zamanda
Normalde var ama stoğu yok uzun zamandır. Ondan TL önerdim. İlla bu fanları almaya gerek yok. Gidip Thermalright 6 fanı 1,6K'ya alıp mis gibi kullanılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiki aklım olsa akvaryum kasa almam.
Hocam ben Mediamarkttan aldım bu arada.😄

mortemeyn

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,432
Üyeler
163,158