Neler Yeni

bitcoin farmı yapmak mantıklımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamzayetkin
farm hakkımda bi fikrim yok bilgi verebilcek varmı ve vu dönemde mantıklımı

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Donald
elektrik ucuza geliyorsa, sistemin çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi mining araçlarına sahipse olabilir

Doakes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
J Doakes
farm hakkımda bi fikrim yok bilgi verebilcek varmı ve vu dönemde mantıklımı
Selamlar, Bitcoin dediğimiz şey kabaca bilgisayarının karmaşık bir matematik işlemini çözmesi sonucu aldığı ödüldür. Bitcoin mining de aslında bu işlemi çözmeye deniyor.
Ancak bu işlem ekran kartını yorduğu için ekran kartını uzun vadede öldürür. Bu yüzden mining için özel olarak hazırlanan ekran kartları var büyük tesislerde bu şekilde mining yapılarak kar edilinmeye çalışıyo tabi bunlar milyon dolarlık girişimler.

Eğer şu an ekran kartınla mining yaparak ne kadar para kazanabileceğini merak ediyorsan:

https://minerstat.com Sayfasından Ekran kartını girerek kazancının yaklaşık değerini hesaplayabilrsin
Mesela benim ekran kartım Gtx1650 Günümüzde giriş seviye bir ekran kartı, güçlü olmadığı için eğer şimdi mining yapmaya başlasaydım bana getirisi olmazdı hatta zarara girerdim elektrik faturasından dolayı.
1.png
2.png

Diğer sorun olan bu dönemde mantıklı mı?
Bence uğraşılmaz eğer milyonlarca doların varsa bile riskli iş, günümüzde Daha çok vallet mining denen bir yöntem kullanılıyor ilgileniyorsan araştırabilirsin. Pasif gelir elde etmek istiyosan honeygain tarzı hizmetlere yönelebilirsin.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Donald
Selamlar, Bitcoin dediğimiz şey kabaca bilgisayarının karmaşık bir matematik işlemini çözmesi sonucu aldığı ödüldür
Hayır, tamamen merkeziyetsiz ve bir yerden onay almadan bir şekilde kişiden kişiye elektronik nakit sistemidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitcoin mining de aslında bu işlemi çözmeye deniyor
kısmi olarak evet ama işlemleride kaydediyor örneğin x cüzdan b cüzdana 3 btc gönderdi gibisinden. Ayrıca o çözülen şifre blockchainde saklı olan btclerin şifresi

günümüzde Daha çok vallet mining denen bir yöntem kullanılıyor ilgileniyorsan araştırabilirsin.
kısaca başka birinin 12 kelimesini alıp para çalmak oluyor

ayrıca öyle bir şey yok ki olsada azıcık temel matematik bilen bir kişi 12den 24e kadar çıkan kelimelerin ne kadar zor bulunduğunu hesaplayabilir

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Alihan YILMAZ
Risk olamadan kazanç olmaz. Bence gözünü karart ve giriş.

Top Bottom