500-1000 hız var ise zaten modem değil router istiyorsunuz. Fiber altyapıda router kullanılıyor. Halk dilinde fiber modem deniyorda modem değil aslında.
Değerlendirebilirsiniz. İçeride arkadaşlar yorum yaparken neyle neyi kıyaslayacaklarını bilmiyor. Yorum yazmaya lüzum duymadım.
Kısacası diğer markaların cihazlarında sadece gördüğünüzü alırsınız. Keenetic'te ise artı olarak tam donanımlı özelleştirilebilir yazılımı ve müşteri hizmetleri desteğini satın alırsınız. İhtiyaçlarınızı değerlendirmek sizlere kalmıştır.
Keenetic Titan modelini Temmuz ayında satın almıştım. Yine indirime girmiş. DSL desteği bulunmuyor. Bu yüzden VDSL altyapılarda köprü modu harici çalışmaz. Fiyat piyasanın altında. Aynı zamanda GetirFinans peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor. GetirFinans ilk harcamaya özel 350TL getirpara...
forum.donanimarsivi.com
bir de ekstra router dediğinizi düşündüm. Sanırım geniş bir eviniz var ve tekrarlama/genişletme, yeni teknoloji mesh sistemi düşünüyorsunuz.
O zaman şu öneriyi de değerlendirebilirsiniz.
Keenetic Titan AX3200 & Buddy 6 AX3000 Wi-Fi 6 Fiber Multi-Gigabit Mesh 2’li Kit ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Router ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com