Neler Yeni

MSI MAG FORGE M100A 600W 80+ Kasa 2557₺

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Teknik özelliklerinden çok anlamam ama üzernde 4x12cm fan ve 600 w 80 plus güç kaynağı mevcut. Ortalama 4 tane fan alayım desen 1500 civarında
Bu fanlar ortalama değil işte. Ortalama olsa keşke. MSI fan yapmayı bilmiyor dostum. Çin malı kasalardan bir farkı yok kasanın hatta eksiği var. ARGB değil ve camı yok.

Maskeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mahmut ÇEKEN
Sırf ismi var diye şu kasaya para vermeyin. Piyasadaki en leş kasalardan. Sene 2024 temperli camı olmayan kasa var.
Haklısın bremın, bende kullandım 1 sene kadar hiç memnun değildim. Yan tarafı akrilik ve şıkları da sabit, ne değişiyor nede kapatabiliyorsun. Bide ekran kartı slot yerleri az olduğu için kart zemine çok yakın oluyor, şahsen tavsiye etmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik özelliklerinden çok anlamam ama üzernde 4x12cm fan ve 600 w 80 plus güç kaynağı mevcut. Ortalama 4 tane fan alayım desen 1500 civarında
Fanlar molex knk

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu kasanın alınabilmesi için fiyatının 1400 tl ye falan düşmesi lazım. Geçen kardeşime hazır sistem olarak bu kasasyı seçtik kasa bildiğiniz kağıt yamuluyor hemen. Güzel gözükse de malzemesi gerçekten çok kötü

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Materyali kağıt gibi ince saç panelden yapılma. Akrilik PVC panel. Hava akışı işe alakası olmayan leş gibi fanlar. Kablolama alanı rezalet...
Bu kasayı alacağınıza parayı çöpe atın bulan sevinir sevaba girersiniz :D

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
yorumlar pek iç açıcı değil

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
bu kasayı hazır sistem ile aldım 9-10 ay kullandım (silme kalem msi parçaları olan 5600 4060 ikilisi)
bu kasadan önce pek çok kez msi marka kasa kullandım.
Akrilik cam? kimine avantaj kimine dezavantaj bu kısmı geçiyorum.
Psu, msi kalitesi güvenilir.
Fanlar, idare eder.
Ama....
Kabloları en kötü marka kalitesinde,
kasa incecik sac teneke gibi.
Olmadık yerlerinden olmadık sesler gelebiliyor en ufak sallantıda.
Vidaları ve sök tak yerleri bile msi kalitesinde değil, zaten ince kabloları rezalet ötesi (en ufak bir yanlış çekimde, örneğin birbirine dolanmada vs. direkt kopuyorlar)

Fiyatı avantajlıdır, sıcak fırsattır, zaten berbat markalı daha kötü psulu bir ürün kullananlar için tercih edilebilir. Ama dur msi kasa buldum ucuzmuş diyerek asla alınmaz.

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
koray canpolat
plastik sıcağı içerde tutar

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Akın
Sırf ismi var diye şu kasaya para vermeyin. Piyasadaki en leş kasalardan. Sene 2024 temperli camı olmayan kasa var.
MSI bu kasayı ürettikten sonra ASUS'a göre kalite anlamın da çok geride olduğunu anladım.
ASUS belli bir kalitenin altına düşmeden ürün üretiyor böyle saçma sapan MSI gibi bu tarz kasalar üretmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kasayı hazır sistem ile aldım 9-10 ay kullandım (silme kalem msi parçaları olan 5600 4060 ikilisi)
bu kasadan önce pek çok kez msi marka kasa kullandım.
Akrilik cam? kimine avantaj kimine dezavantaj bu kısmı geçiyorum.
Psu, msi kalitesi güvenilir.
Fanlar, idare eder.
Ama....
Kabloları en kötü marka kalitesinde,
kasa incecik sac teneke gibi.
Olmadık yerlerinden olmadık sesler gelebiliyor en ufak sallantıda.
Vidaları ve sök tak yerleri bile msi kalitesinde değil, zaten ince kabloları rezalet ötesi (en ufak bir yanlış çekimde, örneğin birbirine dolanmada vs. direkt kopuyorlar)

Fiyatı avantajlıdır, sıcak fırsattır, zaten berbat markalı daha kötü psulu bir ürün kullananlar için tercih edilebilir. Ama dur msi kasa buldum ucuzmuş diyerek asla alınmaz.
MSI bu kasayı ürettikten sonra hiç bir zaman ilk tercihim olmayacaktır.
Kendini kanıtlamış bir marka nasıl böyle bir çin tarzı ürün üretir inanılır gibi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,847
Son üye
aslanafcw
Top Bottom