Neler Yeni

🔥İndirim Karaca 24 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı --649,00 TL--

FurkanIIy

80+ Bronze

1729417682730.png

• Hahaha
Reaksiyonlar: UCAK

ramboq103

80+
Ben 100 TL veya 200 TL indirim demedim zaten hocam. Devasa indirim de demedim. Piyasaya göre ucuz ve marka bir ürün olduğu için koydum. :D
O da zaten 100 TL veya 200 TL indirim dedin dememiş , devasa indirim dedin de dememiş. 50 TL lik indirimi buraya taşıyacak kadar gerekli bir indirim olarak görmemiş , onu demek istemiş 🤠

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Doğukan
O da zaten 100 TL veya 200 TL indirim dedin dememiş , devasa indirim dedin de dememiş. 50 TL lik indirimi buraya taşıyacak kadar gerekli bir indirim olarak görmemiş , onu demek istemiş 🤠
atıyorum iban atsana 50 TL

FurkanIIy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum zaten oraya koskocaman fiyat grafiği koymuşum, kandırmaya çalıştığım yok bir şey yaptığım yok. Zorla linke tıklayıp almanı da sağlamıyorum. Fiyatını da yazmışım. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Fiyat vermeden başlığa "Dev indirim Karaca Çatal Bıçak Takımı" yazıp, sadece link atsam dediğini anlarım. :D

Gereksiz konu diye bir şey yoktur ayrıca. (Bir kaç istisna hariç)
Her konu Google tarafından anında indexlendiği için forum.donanımarsivi.com'a trafik sağlar. Şu an Google'a bu ürünün ismi yazıldığında benim açtığım konu 3. sayfada çıkıyor. Eğer Mehmet Yılmaz değilsen lütfen işine bak. :D

1729423444748.png

ramboq103

80+
Dostum zaten oraya koskocaman fiyat grafiği koymuşum, kandırmaya çalıştığım yok bir şey yaptığım yok. Zorla linke tıklayıp almanı da sağlamıyorum. Fiyatını da yazmışım. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Fiyat vermeden başlığa "Dev indirim Karaca Çatal Bıçak Takımı" yazıp, sadece link atsam dediğini anlarım. :D

Gereksiz konu diye bir şey yoktur ayrıca. (Bir kaç istisna hariç)
Her konu Google tarafından anında indexlendiği için forum.donanımarsivi.com'a trafik sağlar. Şu an Google'a bu ürünün ismi yazıldığında benim açtığım konu 3. sayfada çıkıyor. Eğer Mehmet Yılmaz değilsen lütfen işine bak. :D

Alıntıyı görüntüle
Kandırmaya çalışmıyorsun tabi Arif Karaca değilsen. Sadece indirim kelimesini görünce insanların beklentisi farklı oluyor, 50 TL ucuz diye bir ürünü indirim olarak yaplaşmak konusunda farklı düşünüyorum. Senin için şu yılda şu ekonomide hala 50 TL lik düşüşler indirimse paylaşabilirsin tabi, donanim arşivi trafiği yaratmak istiyorsan da her 3-5 lira düşeni de paylaş bari trafik olsun

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
murat
indirimi sadece 50 tl olarak görmek bence cahillik. ürünün son 1 yıllık ortalama fiyatına baktım ve 1 sene önce 699 tl fiyatı olduğu ve yüksek enflasyon ortamında fıyatı gayet uygun . ihtiyacı olanlar için sıcak bır fırsat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,787
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom