FurkanIIy
80+ Bronze
O da zaten 100 TL veya 200 TL indirim dedin dememiş , devasa indirim dedin de dememiş. 50 TL lik indirimi buraya taşıyacak kadar gerekli bir indirim olarak görmemiş , onu demek istemişBen 100 TL veya 200 TL indirim demedim zaten hocam. Devasa indirim de demedim. Piyasaya göre ucuz ve marka bir ürün olduğu için koydum.
atıyorum iban atsana 50 TLO da zaten 100 TL veya 200 TL indirim dedin dememiş , devasa indirim dedin de dememiş. 50 TL lik indirimi buraya taşıyacak kadar gerekli bir indirim olarak görmemiş , onu demek istemiş
Dostum zaten oraya koskocaman fiyat grafiği koymuşum, kandırmaya çalıştığım yok bir şey yaptığım yok. Zorla linke tıklayıp almanı da sağlamıyorum. Fiyatını da yazmışım. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Fiyat vermeden başlığa "Dev indirim Karaca Çatal Bıçak Takımı" yazıp, sadece link atsam dediğini anlarım.O da zaten 100 TL veya 200 TL indirim dedin dememiş , devasa indirim dedin de dememiş. 50 TL lik indirimi buraya taşıyacak kadar gerekli bir indirim olarak görmemiş , onu demek istemiş
Annene 50 TL fazla mı vermişim ücretini ?atıyorum iban atsana 50 TL
Kandırmaya çalışmıyorsun tabi Arif Karaca değilsen. Sadece indirim kelimesini görünce insanların beklentisi farklı oluyor, 50 TL ucuz diye bir ürünü indirim olarak yaplaşmak konusunda farklı düşünüyorum. Senin için şu yılda şu ekonomide hala 50 TL lik düşüşler indirimse paylaşabilirsin tabi, donanim arşivi trafiği yaratmak istiyorsan da her 3-5 lira düşeni de paylaş bari trafik olsunDostum zaten oraya koskocaman fiyat grafiği koymuşum, kandırmaya çalıştığım yok bir şey yaptığım yok. Zorla linke tıklayıp almanı da sağlamıyorum. Fiyatını da yazmışım. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Fiyat vermeden başlığa "Dev indirim Karaca Çatal Bıçak Takımı" yazıp, sadece link atsam dediğini anlarım.
Gereksiz konu diye bir şey yoktur ayrıca. (Bir kaç istisna hariç)
Her konu Google tarafından anında indexlendiği için forum.donanımarsivi.com'a trafik sağlar. Şu an Google'a bu ürünün ismi yazıldığında benim açtığım konu 3. sayfada çıkıyor. Eğer Mehmet Yılmaz değilsen lütfen işine bak.
Alıntıyı görüntüle
çoluk çocuk basmış yine forumu keşke birinizde sosyal hayatta denk gelseAnnene 50 TL fazla mı vermişim ücretini ?
Hocam alakasız ama bildirim açmayı nasıl yapıyorsunuz, telefona ve pcye bildirim gelsin istiyorum mümkün mü ?Hocam tamam demişsin de devasa bişey var ama bildirim açıyoruz gereksiz indirmler paylaşmayın lütfen
Hocam sıcak fırsatlar sekmesine gir takip et yazısı var ona basınca bildirim geliyorHocam alakasız ama bildirim açmayı nasıl yapıyorsunuz, telefona ve pcye bildirim gelsin istiyorum mümkün mü ?