Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Alibabadan krudge66 aldim ama bazen klavye mallasiyor, baska bi fp varmidir
Hem Türkiye'de satılıyor, pbt tuş takımı var, 2.4g kablosuz ve kablolu bağlantı seçeneği mevcut ayrıca yellow switch seçeneği de var ve kompakt bir tasarıma sahip. Tek eksisi klavyede ışıklandırma yok :d ama 1500tl fiyatı var, daha iyi bir seçenek varsa söyleyin ama siparişi iptal ederim :D Bi 1 saat kadar önce bunun siparişini geçtim aklıma yorumun geldi yazayım dedim, buna da talep çok olursa ayrı konu açarım asjkdhasjk

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Hem Türkiye'de satılıyor, pbt tuş takımı var, 2.4g kablosuz ve kablolu bağlantı seçeneği mevcut ayrıca yellow switch seçeneği de var ve kompakt bir tasarıma sahip. Tek eksisi klavyede ışıklandırma yok :d ama 1500tl fiyatı var, daha iyi bir seçenek varsa söyleyin ama siparişi iptal ederim :D Bi 1 saat kadar önce bunun siparişini geçtim aklıma yorumun geldi yazayım dedim, buna da talep çok olursa ayrı konu açarım asjkdhasjk
bide klavye aldırma bize :D

ChristianSerratos

80+ Silver
30 euro sınırı olmasa whatgeek güzel bir klavye alınır dı

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
Yüzde 20 kod yazdım robot müşteriye hizmetlerine baglanmadan verdi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm 70 lira kupon kodu verdi 😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburada throne almistik bugün gelicek ajaz dahami iyi başka hesapdan 1 tane dahami alsam bilemedim 1000hz ile 8000 hz arasinda ne var acaba

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan balcı
arkadaşlar ürünün gümrükten çekme sıkıntısı var mı? indirim kuponu vs nasıl alıyoruz

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
arkadaşlar ürünün gümrükten çekme sıkıntısı var mı? indirim kuponu vs nasıl alıyoruz
Desteğe bağlan ilk önce bot yazıyor ona yüzde 20 yaz indirim kpdu veriyor uygunsa hesabın birde müşteri hizmetlerine baglan ayni yerden oradan kod istiyorum de 200 lira falan diye yine uugunsa hesabın veriyorlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom