Kutu açılmadıysa iade edilebiliyor galiba.bu ürün şarjı bittiğinde kablolu kullanılabiliyor değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de aldım daha gelmedi elime açılmadan iade edebilir miyim?
Kutu açılmadıysa iade edilebiliyor galiba.bu ürün şarjı bittiğinde kablolu kullanılabiliyor değil mi?
yok daha elime bile ulaşmadı bu ürünü aldığım için iade etmek istiyorum whatsapp üzerinden bağlanıp söyleyeceğim bakalım ne olacakKutu açılmadıysa iade edilebiliyor galiba.
Kabloluda kullanabilirsin tabi kibu ürün şarjı bittiğinde kablolu kullanılabiliyor değil mi?
Alibabadan krudge66 aldim ama bazen klavye mallasiyor, baska bi fp varmidir
bide klavye aldırma bizeHem Türkiye'de satılıyor, pbt tuş takımı var, 2.4g kablosuz ve kablolu bağlantı seçeneği mevcut ayrıca yellow switch seçeneği de var ve kompakt bir tasarıma sahip. Tek eksisi klavyede ışıklandırma yok :d ama 1500tl fiyatı var, daha iyi bir seçenek varsa söyleyin ama siparişi iptal ederim Bi 1 saat kadar önce bunun siparişini geçtim aklıma yorumun geldi yazayım dedim, buna da talep çok olursa ayrı konu açarım asjkdhasjkAIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün
AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
furylevel iadede uğraştırmazsa hiçbir sorun yok bu mouse f/p olarak baya iyi duruyor herkes memnundur eminimbizde zorlama yok, alan razı satan razı jhasdjkashdjk
senin iade mevzusu sorunsuz geçer umarım, olmazsa bile furylevel da iyi mouse'tur yani üzmez bencefurylevel iadede uğraştırmazsa hiçbir sorun yok bu mouse f/p olarak baya iyi duruyor herkes memnundur eminim
2 mouse almıs oldum iadede zorluk cıkarırlarsa furyleveli satmak zorunda kalacağım umarım uğraştırmazlarsenin iade mevzusu sorunsuz geçer umarım, olmazsa bile furylevel da iyi mouse'tur yani üzmez bence
30 euro sınırı olmasa whatgeek güzel bir klavye alınır dıHem Türkiye'de satılıyor, pbt tuş takımı var, 2.4g kablosuz ve kablolu bağlantı seçeneği mevcut ayrıca yellow switch seçeneği de var ve kompakt bir tasarıma sahip. Tek eksisi klavyede ışıklandırma yok :d ama 1500tl fiyatı var, daha iyi bir seçenek varsa söyleyin ama siparişi iptal ederim Bi 1 saat kadar önce bunun siparişini geçtim aklıma yorumun geldi yazayım dedim, buna da talep çok olursa ayrı konu açarım asjkdhasjkAIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün
AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
Desteğe bağlan ilk önce bot yazıyor ona yüzde 20 yaz indirim kpdu veriyor uygunsa hesabın birde müşteri hizmetlerine baglan ayni yerden oradan kod istiyorum de 200 lira falan diye yine uugunsa hesabın veriyorlararkadaşlar ürünün gümrükten çekme sıkıntısı var mı? indirim kuponu vs nasıl alıyoruz