Teykage
80+ Silver
Dahası
Bir de güzel keycap veya gamepad indirime girse tadından yenmez gibi.Daha bişe girmesin bize yeter
Bir de güzel keycap veya gamepad indirime girse tadından yenmez gibi.Daha bişe girmesin bize yeter
Ajazz 820proyu sistemsel bozuldu bende max düzgünse satıp maxı kullancam bi keycap indirimi güzel olur gerçekden sorunu çözemedim çünküBir de güzel keycap veya gamepad indirime girse tadından yenmez gibi.
Amazon'dan almışsanız Amazon'a veya Ajazz'ın global desteği varsa oraya yazsanız belki yardımları dokunabilir.Ajazz 820proyu sistemsel bozuldu bende max düzgünse satıp maxı kullancam bi keycap indirimi güzel olur gerçekden sorunu çözemedim çünkü
Alt windows tuşu olarak çalışmaya başladı fn yapmadan f tuşları felan basmıyor
AliexpresAmazon'dan almışsanız Amazon'a veya Ajazz'ın global desteği varsa oraya yazsanız belki yardımları dokunabilir.
Bu mu furylevel z1 miÜrün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle bu sorduğunuz soru mu?Bu mu furylevel z1 mi
Bu daha iyi fakat stok bittiBu mu furylevel z1 mi
1114 TL Sınırı var geçmeyebilirÜrün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
Arızalı ise alırım benAjazz 820proyu sistemsel bozuldu bende max düzgünse satıp maxı kullancam bi keycap indirimi güzel olur gerçekden sorunu çözemedim çünkü
Alt windows tuşu olarak çalışmaya başladı fn yapmadan f tuşları felan basmıyor
Hocam şöyle, alınan ürünün gümrük vergisi hariç fiyatının 30 euroyu geçmemesi lazım. Temu bu durumu da maksimum 1090tllik ürün alabilirsin diyerek garantiye alıyor, anladığım kadarıyla1114 TL Sınırı var geçmeyebilir
yani sipariş veremiyor muyuz tam ödeme ekranındaydım sksksldkfHocam şöyle, alınan ürünün gümrük vergisi hariç fiyatının 30 euroyu geçmemesi lazım. Temu bu durumu da maksimum 1090tllik ürün alabilirsin diyerek garantiye alıyor, anladığım kadarıyla
verebiliyorsunuz hocam sorun yok, ödeme kısmında ne kadar vergi ödediğiniz de yazıyor, aşağı yukarı %60'a tekabül eden bir rakam olması lazımyani sipariş veremiyor muyuz tam ödeme ekranındaydım sksksldkf