zorlu123123
80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:
ederi ne kadar arkadaşlar youtubta 1k dolar diye videolar dönüyor çözemedim
Bu charmların farklı renkleri var, yasaklaman bitince bakman lazım.Alıntıyı görüntüle
en nadir goldmuş piyasada gold görmedim steam markette falanBu charmların farklı renkleri var, yasaklaman bitince bakman lazım.
Şu anda 3000'den az varsa değerlidir ama...
Kesin bir şey diyemiyorum malesef...en nadir goldmuş piyasada gold görmedim steam markette falan
En nadiri gold değil, kırmızı.
Bu charm hakkında Heyzeus'un videosu var
Takas banı bittiğinde pazardaki fiyatı neyse odur. İlk çıktığında 7 gün ban olduğu için passta çıkan her item yüksek fiyatlara satıldı. Örnek olarak galeri kasası 5 Doları gördü ama şuan baktığında 1 dolar. Şuanda pazarda fiyatı neyse değeri o civardır.Alıntıyı görüntüle
pazarda float bakamıyorum 3. parti sitelerde 1.5000 arası float 1300 1400 dolardan gidiyor gözüküyor ama alan yok 2 tane 800 dolardan satılmış 1 gün önce karışık baya piyasaTakas banı bittiğinde pazardaki fiyatı neyse odur. İlk çıktığında 7 gün ban olduğu için passta çıkan her item yüksek fiyatlara satıldı. Örnek olarak galeri kasası 5 Doları gördü ama şuan baktığında 1 dolar. Şuanda pazarda fiyatı neyse değeri o civardır.
Piyasa çok oynar. Çünkü sürekli olarak çıkaranların takas banı bitiyor. Bir an önce elinden çıkarmaya bak veya uzun süre deponda beklet.pazarda float bakamıyorum 3. parti sitelerde 1.5000 arası float 1300 1400 dolardan gidiyor gözüküyor ama alan yok 2 tane 800 dolardan satılmış 1 gün önce karışık baya piyasa
ak olmasa satma fikrindeyimde cs topluluğu yabancı playskinciler gold ak fetişi var yükselir gibi geliyor ak awp mühürleri bencePiyasa çok oynar. Çünkü sürekli olarak çıkaranların takas banı bitiyor. Bir an önce elinden çıkarmaya bak veya uzun süre deponda beklet.