Neler Yeni

PS5 İle Gelen Dualshock Kol İle FC 24 Oynanır mı?

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Merhaba dostlar PS 5 almak yerine sadece ps 5 dualshock alıp PCde FC 24 oynayabilirmiyim?
(Epic Gamesten Yükledim FC 24 ü olur derseniz FC25 de indirecem ve koldan alacağım)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Batuhan
PS5'in kontrolcüsüne dualsense deniyor. Oynanır dualsense ile ben iki senedir kullanıyorum. FC25 dualsense görüyor sorunsuz kullanılıyor ama dualshock olan arkadaşlar sorun yaşıyor kablosuz görmüyor. Yani kısaca dualsense alıp kullanabilirsin.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS5'in kontrolcüsüne dualsense deniyor. Oynanır dualsense ile ben iki senedir kullanıyorum. FC25 dualsense görüyor sorunsuz kullanılıyor ama dualshock olan arkadaşlar sorun yaşıyor kablosuz görmüyor. Yani kısaca dualsense alıp kullanabilirsin.
Dualsense mi dualshock mu acaba? Hangisi daha iyidir? Para vermişken güzeline vereyim.
Birde dualsense için alabileceğim bir site önerir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

googleden 10 sn. yede öğrenebileceğin şeyi buraya konu açıp kirlilik yaratarak öğrenmeye çalışmanın amacı nedir ?
Google daki bilgiler çok karmaşıktı bilen tecrübe eden kişiler konuya mesaj yazıp bende bilgilenirim diye açtım lütfen konu dışında yazacaksan bu konuyu görmezden gel tartışma çıkıp forum kurallarını ihlal etmek istemiyoruzdur eminim.
İyi forumlar dilerim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Kullanırsın

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Bende yaklaşık 1-1,5 yıl dualsense kullandım pc'de.
Bu sürede garantiden 3 kere yeni dualsense aldım drift sorunundan. 3. gelince kutusunu açmadan sattım direkt.
Xbox kolu aldım 1 sene oldu yaklaşık onu kullanıyorum tavsiye edebilirim.
Oyun vs. uyumu olarak xbox kolu ile daha rahat oynayabilirsin ama dualsense hissiyatı özellikleri vs. bana kalırsa daha iyi.
Seçim sana kalmış. Ek olarak xbox kolu alırsan şarj aparatı veya piller ile kablosuz olarak kullanabiliyorsun, ben şarjlı piller ile kullanıyorum.
Merhaba dostlar PS 5 almak yerine sadece ps 5 dualshock alıp PCde FC 24 oynayabilirmiyim?
(Epic Gamesten Yükledim FC 24 ü olur derseniz FC25 de indirecem ve koldan alacağım)

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
sezer ser
Uygunsuz davranış
Dualsense mi dualshock mu acaba? Hangisi daha iyidir? Para vermişken güzeline vereyim.
Birde dualsense için alabileceğim bir site önerir misin?

Google daki bilgiler çok karmaşıktı bilen tecrübe eden kişiler konuya mesaj yazıp bende bilgilenirim diye açtım lütfen konu dışında yazacaksan bu konuyu görmezden gel tartışma çıkıp forum kurallarını ihlal etmek istemiyoruzdur eminim.
İyi forumlar dilerim.
aynen o kadar karışık ki anlamamak için bir organının olmaması gerekir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-22 163756.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-22 163756.png
    47.5 KB · Hit: 43

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
birde şikayet etmiş. gülüyorum sadece :)
haketmişsin ki etmiş gören sanacak sıcak fırsatlara açmış konuyu yardımlaşma forumunda olduğunun farkında değil misin sen

ayrıca fc25 için sormuş pcye bağlanıp bağlanamayacağını değil :)

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
sezer ser
haketmişsin ki etmiş gören sanacak sıcak fırsatlara açmış konuyu yardımlaşma forumunda olduğunun farkında değil misin sen

ayrıca fc25 için sormuş pcye bağlanıp bağlanamayacağını değil :)
avukatmısın bak işine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
Steam üzerinden DSX satın alıp xbox 360 modu ile kullanabilirsin. Bu arada siyah ve beyaz modelini alma onlar v1 veya v2 modeli olabiliyor. Diğer renkler ise direkt v2.

Bence pc için xbox kolu al. Dualsense ekstradan uygulama istiyor. Eğer alacaksan tavsiyemi zaten yaptım.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Steam üzerinden DSX satın alıp xbox 360 modu ile kullanabilirsin. Bu arada siyah ve beyaz modelini alma onlar v1 veya v2 modeli olabiliyor. Diğer renkler ise direkt v2.

Bence pc için xbox kolu al. Dualsense ekstradan uygulama istiyor. Eğer alacaksan tavsiyemi zaten yaptım.
Hocam hangisi bana daha iyi bir oyun zevki verir acaba?
Birde ürünlerin linklerini paylaşır mısınız nereden alsam daha güvenilir?

birde şikayet etmiş. gülüyorum sadece :)
Seni şikayet eden ben değilim.
Yukarıda uyarı geçmiştim demekki moderatör veyahut admin arkadaşlar takibe almış ve böyle bir mesaj sonrası işlem uygulamış ama bende rapor edeceğim.
Arkadaşta demiş burası yardımlaşma, öneri vs konuların konuşması için açılan bir forum sitesi.
Lütfen davranışına devam etme bu konuyu görmezden gel iyi günler.

Bende yaklaşık 1-1,5 yıl dualsense kullandım pc'de.
Bu sürede garantiden 3 kere yeni dualsense aldım drift sorunundan. 3. gelince kutusunu açmadan sattım direkt.
Xbox kolu aldım 1 sene oldu yaklaşık onu kullanıyorum tavsiye edebilirim.
Oyun vs. uyumu olarak xbox kolu ile daha rahat oynayabilirsin ama dualsense hissiyatı özellikleri vs. bana kalırsa daha iyi.
Seçim sana kalmış. Ek olarak xbox kolu alırsan şarj aparatı veya piller ile kablosuz olarak kullanabiliyorsun, ben şarjlı piller ile kullanıyorum.
Hangisi daha iyi oyun zevki verir hocam?
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.

Top Bottom