Neler Yeni

PS5 İle Gelen Dualshock Kol İle FC 24 Oynanır mı?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Merhaba dostlar PS 5 almak yerine sadece ps 5 dualshock alıp PCde FC 24 oynayabilirmiyim?
(Epic Gamesten Yükledim FC 24 ü olur derseniz FC25 de indirecem ve koldan alacağım)
PS layout'uyla oynamak istiyorsan alınır elbette. DSX de indirirsen daha iyi oyun deneyimi yaşarsın.
Dualsense'teki teknolojileri kullanan oyunlar oynamayacaksan kaliteli ODM ya da orijinal DS4 de bakılabilir.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
PS layout'uyla oynamak istiyorsan alınır elbette. DSX de indirirsen daha iyi oyun deneyimi yaşarsın.
Dualsense'teki teknolojileri kullanan oyunlar oynamayacaksan kaliteli ODM ya da orijinal DS4 de bakılabilir.
Ben bu kolu sadece FIFA için alacağım.
Klavye mouse ile adam gibi oyun zevki alamadım oyun zevkini alabileceğim güzel bir kol arıyordum dualsense dualshock vs vardı aklımda.
DSX , ODM , DS4 nedir bunlar hocam?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Ben bu kolu sadece FIFA için alacağım.
Klavye mouse ile adam gibi oyun zevki alamadım oyun zevkini alabileceğim güzel bir kol arıyordum dualsense dualshock vs vardı aklımda.
DSX , ODM , DS4 nedir bunlar hocam?
DSX: Dualsense'i PC'de efektif kullanabilmek için yazılım => https://dualsensex.com/download/
Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmakta.

DS4: Bildiğimiz Dualshock 4.

ODM: OEM gibi ama tasarım üretici tarafından yapılıyor bildiğim kadarıyla, malzeme kalitesi genel anlamda daha iyi oluyor diyebiliriz.
Yani DS4 için ya orijinal Sony kol ya da bu ürün gibi farklı marka kollar tercih edilebilir demek istedim. Çakma kol önermem.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
DSX: Dualsense'i PC'de efektif kullanabilmek için yazılım => https://dualsensex.com/download/

ODM: OEM gibi ama tasarım üretici tarafından yapılıyor bildiğim kadarıyla, malzeme kalitesi genel anlamda daha iyi oluyor diyebiliriz.
Yani DS4 için ya orijinal Sony kol ya da bu ürün gibi farklı marka kollar tercih edilebilir demek istedim. Çakma kol önermem.
Peki oyun zevkini alma açısından hangi kolu önerirsiniz?
Klavye mouse o zevki vermiyor gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam.

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam.
Oyun zevki için düşünüyorsanız dualsense candır. Alın geçin garanti kısmına dikkat ederek.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Hangi kolun layout'una aşinaysanız o kolu almanızı öneririm. O şekilde daha çok keyif alırsınız bence.
Ben PS koluna alışık olduğum ve Detroit gibi Dualshock teknolojilerini kullanan oyunlar oynayacağım için DS4 aldım (linkini paylaştığım kol). DS4Windows ile kullanıyorum, oldukça memnunum.
PS ve Xbox kollarının fiziksel olarak temel farkı D-Pad ile sol analoğun yerlerinin değişmiş olması. Hangisiyle rahat edeceğinizi düşünüyorsanız ve hangi tuş ikonlarıyla oynamak istiyorsanız onu alabilirsiniz.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Hangi kolun layout'una aşinaysanız o kolu almanızı öneririm. O şekilde daha çok keyif alırsınız bence.
Ben PS koluna alışık olduğum ve Detroit gibi Dualshock teknolojilerini kullanan oyunlar oynayacağım için DS4 aldım (linkini paylaştığım kol). DS4Windows ile kullanıyorum, oldukça memnunum.
PS ve Xbox kollarının fiziksel olarak temel farkı D-Pad ile sol analoğun yerlerinin değişmiş olması. Hangisiyle rahat edeceğinizi düşünüyorsanız ve hangi tuş ikonlarıyla oynamak istiyorsanız onu alabilirsiniz.
Daha önce kol ile oyun oynamadım hocam sizlerin tecrübelerine vs dayanarak alacağım.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Daha önce kol ile oyun oynamadım hocam sizlerin tecrübelerine vs dayanarak alacağım.
Yani Dualsense'in fiyatı 3K civarından başlıyor, o da ithalatçı garantili hatta (orijinalliği kesin değil). Eurasia garantililerse 4K'ya gidiyor benim gördüğüm kadarıyla. Epey fahiş geldi. Dualsense alınacak yerler konusunda daha tecrübeli birinden yardım alabilirseniz daha iyi olur gibi, forumda deneyimi olan üyeler vardır belki alıp da kullanan.
Ayırdığınız bütçeyi bilmiyorum ama şu DS4'ün yorumları epey iyi gözüküyor, Dualsense tasarımına sahip. @Abdullah Hacıgül de incelemişti sanırım. İş görür diye düşünüyorum.

İndirimde alınabilir belki, araştırmak lazım. Sanırım pek düzgün bir seçenek yok bu bütçede.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Yani Dualsense'in fiyatı 3K civarından başlıyor, o da ithalatçı garantili hatta (orijinalliği kesin değil). Eurasia garantililerse 4K'ya gidiyor benim gördüğüm kadarıyla. Epey fahiş geldi. Dualsense alınacak yerler konusunda daha tecrübeli birinden yardım alabilirseniz daha iyi olur gibi, forumda deneyimi olan üyeler vardır belki alıp da kullanan.
Ayırdığınız bütçeyi bilmiyorum ama şu DS4'ün yorumları epey iyi gözüküyor, Dualsense tasarımına sahip. @Abdullah Hacıgül de incelemişti sanırım. İş görür diye düşünüyorum.

İndirimde alınabilir belki, araştırmak lazım. Sanırım pek düzgün bir seçenek yok bu bütçede.
İkinci el bile alabilirim bütçem o kadar da fazla değil 2-3k gibi bir şey.

İbrahim16

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
Hocam hangisi bana daha iyi bir oyun zevki verir acaba?
Birde ürünlerin linklerini paylaşır mısınız nereden alsam daha güvenilir?

Seni şikayet eden ben değilim.
Yukarıda uyarı geçmiştim demekki moderatör veyahut admin arkadaşlar takibe almış ve böyle bir mesaj sonrası işlem uygulamış ama bende rapor edeceğim.
Arkadaşta demiş burası yardımlaşma, öneri vs konuların konuşması için açılan bir forum sitesi.
Lütfen davranışına devam etme bu konuyu görmezden gel iyi günler.

Hangisi daha iyi oyun zevki verir hocam?
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-kirmizi-kablosuz-ps5-fiyati,1232989029.html kırmızı veya kamuflajı alabilirsin. Onları direkt n11 satıyor. Siyah veya beyazı alma onlar v1 versiyonu olabileceğinden kronik sorunlu olabilir.

Top Bottom