Neler Yeni

Laptopa monitör takıp uzun süre kullanan var mı?

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
Merhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.
Sorun çıkarmaz ben 2-3 yıl 1060 laptopta kullandım. Hatta gaza gelip 4k monitör almıştım :D

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Tek farkı şu olur laptop ekranı örnek veriyorum 1080p 144hz ise senin alacağın monitör bu değerlerden yüksek bir değere sahip monitör ise ekran kartında kullanım ve sıcaklık derecesi bir tık daha yüksek olacaktır.

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek farkı şu olur laptop ekranı örnek veriyorum 1080p 144hz ise senin alacağın monitör bu değerlerden yüksek bir değere sahip monitör ise ekran kartında kullanım ve sıcaklık derecesi bir tık daha yüksek olacaktır.
Sıcaklığı ptm sayesinde hallettim şükür, üstteki arkadaşımız 2-3 sene kullanmış. Aradığım cevaplardan birisini vermiş sağ olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oguzhan İpteş
1 yıldır bende bu düzende kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım. Hatta mobil olarak kullandığım için sürekli tak çıkar da yaptım. Sorun olmadı.

Farex

80+ Silver
Olmaz merak etme kardeşim.

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Yağız DERELİ
Sıkıntı olmaz 2012'den beri masaüstü kullanır gibi 4 farklı laptop kullandım hiçbirinde bir problem olmadı.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Mahir Cengiz
Sıkıntı olmaz

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Grant
Olmaz ama bence iki ekranıda kullanmak daha iyi oluyor :D

Top Bottom