Sorun çıkarmaz ben 2-3 yıl 1060 laptopta kullandım. Hatta gaza gelip 4k monitör almıştımMerhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.
Tek farkı şu olur laptop ekranı örnek veriyorum 1080p 144hz ise senin alacağın monitör bu değerlerden yüksek bir değere sahip monitör ise ekran kartında kullanım ve sıcaklık derecesi bir tık daha yüksek olacaktır.Merhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.
Sıcaklığı ptm sayesinde hallettim şükür, üstteki arkadaşımız 2-3 sene kullanmış. Aradığım cevaplardan birisini vermiş sağ olsunTek farkı şu olur laptop ekranı örnek veriyorum 1080p 144hz ise senin alacağın monitör bu değerlerden yüksek bir değere sahip monitör ise ekran kartında kullanım ve sıcaklık derecesi bir tık daha yüksek olacaktır.
Olmaz merak etme kardeşim.Merhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.
Sıkıntı olmazMerhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.