Neler Yeni

Playstation 5 vs xbox series

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
eğer bütçem yeter diyorsan ps oyunlarına ps al daha fazla özel oyun var bütçem oyunlara yetmez diyosan xbox al gamepass çek takıl tamamen bütçeye bağlı aslında senin iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam konuyu öne çıkarmışsın aklına ne takıldı ona göre cevap verelim ben gayet açık yazdığımı düşünüyorum en son
Karar veremedim daha ya o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Karataş
Karar veremedim daha ya o yüzden
tam neye işte ben yine yazıyım

Eğer bütçeniz varsa ben özel hikayeli oyunlar oynamak istiyorum derseniz PS5 alıcaksanız.

Eğer bütçeniz sürekli oyun almaya yetmezse Xbox alıp GamePass alıp keyfinize bakıcaksınız.

tamamen sizin bütçenizle alakalı bu durum bütçe belirtmesi yapmadığınız için net bişey diyemiyorum.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
tam neye işte ben yine yazıyım

Eğer bütçeniz varsa ben özel hikayeli oyunlar oynamak istiyorum derseniz PS5 alıcaksanız.

Eğer bütçeniz sürekli oyun almaya yetmezse Xbox alıp GamePass alıp keyfinize bakıcaksınız.

tamamen sizin bütçenizle alakalı bu durum bütçe belirtmesi yapmadığınız için net bişey diyemiyorum.
Yani exclusive severim ama oyunlar pahalı gelebilir hikayeli(offline) oyunlar severim

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Ne almalıyım ps5 alır geçerdim ama oyun fiyatları pahalı geliyor online oyun hiç oynamam indie ve ama genellikle aaa yada aa büyük hikayeli oyunlar oynarım işlerimi yapabileceğim bir pc im var online oyunları onda oynayabilirim çok oynamam zaten
Aynı durumdayım seninle yaklaşık 10 ay kadar önce PS5 i aldım bilgisayarım zaten varken bir gün pişman olmadım daha. Daha önce PS4 sahibi falan da olmamıştım sadece Playstation klasikleri beni aylarca götürdü ve şahsen çok beğendim. Şu sıralar çok fazla oyun oynayamıyorum ama akşamları multimedya aracı olarak kullanıyorum veya bazen kuzenle fifa falan atıyoruz baya memnunum şahsen. Xbox için de bakmıştım ama benim gözümü boyayan bir oyunu yok açıkçası bence PS açık ara üstün tavsiyem PS alman olur sadece bütçe durumunu bilmiyorum ama yeni modeli çıkacak galiba PS5 pro gibi onu bekleyebilirsin durumun varsa.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
Aynı durumdayım seninle yaklaşık 10 ay kadar önce PS5 i aldım bilgisayarım zaten varken bir gün pişman olmadım daha. Daha önce PS4 sahibi falan da olmamıştım sadece Playstation klasikleri beni aylarca götürdü ve şahsen çok beğendim. Şu sıralar çok fazla oyun oynayamıyorum ama akşamları multimedya aracı olarak kullanıyorum veya bazen kuzenle fifa falan atıyoruz baya memnunum şahsen. Xbox için de bakmıştım ama benim gözümü boyayan bir oyunu yok açıkçası bence PS açık ara üstün tavsiyem PS alman olur sadece bütçe durumunu bilmiyorum ama yeni modeli çıkacak galiba PS5 pro gibi onu bekleyebilirsin durumun varsa.
Yok hocam 50 bin tl civarı çıkacak o kadar bütçem yok

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
Ne almalıyım?

Ne almalıyım?
Yada pc update

yeni konsol almak yerine pc yide upgrade edebilirsiniz bu sayede tüm xbox oyunları ve %80 tüm playstation oyunlarını oynamış olursunuz
Hocam olabilir belki

bence pc varken xboxa 15 20K vermeye gerek yok konsolda 60 fps oynayacağına pc den 30 fps de oynar ama playstationda pc olmayan oyunlar vs. var
Hocam gtx 1650 ile güncel oyun oynanmaz gibi

Son düzenleme:

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Görkem çetinkaya
bence pc varken xboxa 15 20K vermeye gerek yok konsolda 60 fps oynayacağına pc den 30 fps de oynar ama playstationda pc olmayan oyunlar vs. var
Adamin pc yeterli degil ki aaa oyunlara.xbox da alabilir ps de alabilir.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Ne almalıyım ps5 alır geçerdim ama oyun fiyatları pahalı geliyor online oyun hiç oynamam indie ve ama genellikle aaa yada aa büyük hikayeli oyunlar oynarım işlerimi yapabileceğim bir pc im var online oyunları onda oynayabilirim çok oynamam zaten
pc varsa xbox falan alma ps5 al indirimde oyun yakalarsın oynarsın ps+ deluxe de alsan ordada fena olmayan oyunlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,717
Üyeler
163,868
Son üye
Sunay16018
Top Bottom