Deneyip hemen dönücemomen gaming hubı silip baştan yükler misiniz
hata aynen devam ediyor silip tekrar yükledim ve yeniden başlattım ama bir şey değişmediomen gaming hubı silip baştan yükler misiniz
hocam temiz format atma şansınız var mı aklıma başka bir çözüm gelmiyor cünkü ben temiz format atıp windows güncellemelerini kurdum otomatik olarak ve microsoft store üzerinden gaming hubı yükledim ve hiçbir sıkıntı cıkartmıyorDeneyip hemen dönücem
Mesaj otomatik birleştirildi:
hata aynen devam ediyor silip tekrar yükledim ve yeniden başlattım ama bir şey değişmedi
Zaten başta win11 yükledim ve onda siyah ekran sorunu yaşadım 2 3 kere falan formatlayıp 10 a geçtim ondan çok formatlamak istemiyorum doğrusuhocam temiz format atma şansınız var mı aklıma başka bir çözüm gelmiyor cünkü ben temiz format atıp windows güncellemelerini kurdum otomatik olarak ve microsoft store üzerinden gaming hubı yükledim ve hiçbir sıkıntı cıkartmıyor
win 11 kullanmanızı tavsiye ederim hocam win 10da sürücü sıkıntısı çekersin zaten yeni nesil cihazlardaZaten başta win11 yükledim ve onda siyah ekran sorunu yaşadım 2 3 kere falan formatlayıp 10 a geçtim ondan çok formatlamak istemiyorum doğrusu
win 11 yüklemiştim en başta zaten fakat siyah ekran verip durdu kaç kere formatlasamda bende 10 a döndümwin 11 kullanmanızı tavsiye ederim hocam win 10da sürücü sıkıntısı çekersin zaten yeni nesil cihazlarda
Hocam bence bir şeyleri yanlış yapıyosunuz neden siyah ekran versinki cihaz durduk yere cihazda bir sıkıntı yoksa donanımında bir sıkıntı oldugunu zannetmiyorum yazılımsal bir yerde hata yapıyosunuz gibime geliyor temiz kurulum win 11 home döner misiniz rica etsem windows güncellemelerini ve gaming hubı microsoft storedan yükleyin ekran kartınıda nvidia geforce experiencedan güncelleyip bir daha dener misinizwin 11 yüklemiştim en başta zaten fakat siyah ekran verip durdu kaç kere formatlasamda bende 10 a döndüm
Yarın deneyip oldu mu diye söylerimHocam bence bir şeyleri yanlış yapıyosunuz neden siyah ekran versinki cihaz durduk yere cihazda bir sıkıntı yoksa donanımında bir sıkıntı oldugunu zannetmiyorum yazılımsal bir yerde hata yapıyosunuz gibime geliyor temiz kurulum win 11 home döner misiniz rica etsem windows güncellemelerini ve gaming hubı microsoft storedan yükleyin ekran kartınıda nvidia geforce experiencedan güncelleyip bir daha dener misiniz