Neler Yeni

🔥İndirim CoolerMaster CK720 Siyah RGB Beyaz Switch %65 Mekanik Oyuncu Klavyesi 2.599TL

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Kailh switche göre fiyat çok pahalı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yağız Berk Özel
2000 mah az değil mi?

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Akın
Konudan alakası soğutma ürünleri üreten bu köklü firmanın diğer donanım bileşenleri çok saçma geliyor bana.
Sen kendini soğutma alanında kanıtlamış markasın daha fazla arge yapıp daha iyi soğutma ürünleri üretmen varken klavye mouse üretmek işine girmek nedir yahu :)

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Duman
Konudan alakası soğutma ürünleri üreten bu köklü firmanın diğer donanım bileşenleri çok saçma geliyor bana.
Sen kendini soğutma alanında kanıtlamış markasın daha fazla arge yapıp daha iyi soğutma ürünleri üretmen varken klavye mouse üretmek işine girmek nedir yahu :)
daha cok paranın neresi sacma

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar Cooler Master klavye yapamıyor. Almayın aldırmayın. Ben aldım çok pişman oldum. Zamanla tuşlar basmıyor, plastik kalitesi o kadar iyi değil, gereksiz ağır. Ck530 v2 kullanıyordum gittim arkadaşa hediye ettim.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Akın
Bildiğim kadarı ile onlar soğutma ürünleri ile başlamadılar.
Demek istediğim şey alanında iyi olduğun bir konuda zirvede kalmaya odaklanmak varken başka işlere neden yönelmesidir.

Mesela Asus veya Msi bir çok alanda iyi donanım üretseler'de soğutma ürenlerinde yazdığım markalar kadar iyi soğutma ürünü çıkarmıyorlar.
Sebebi ise birden fazla alana yöneldiklerinden ötürü. Ama para konusunda haklısınız ancak bence her şey para olmamalı.

Top Bottom