Neler Yeni

Sizler sayesinde topladığım sistem.

IIAydooII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
IIAydooII
Arkadaşlar selamlar uzun araştırmalarım sonucunda şöyle bir sistem toplamış bulunmaktayım. Forumda çok vakit geçirdim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sistem toplama sürecinde biraz fazla konu açtım bilgisizliğimden dolayı. Olmuşken en iyisi olsun istedim açıkçası. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum tekrardan. Ellerinize sağlık sizlerin sayesinde bilgilenip topladım sistemimi. Sistemi aşşağıya bırakıyorum. Eğer eleştiriniz varsa parçalar hakkında açık açık söyleyebilirsiniz. Sizlerin fikirleri benim için çok değerli. Sistem 45 bin TL tuttu.

SSD yi ben söylemiştim gördüğüme sevindim

Arkadaşlar selamlar uzun araştırmalarım sonucunda şöyle bir sistem toplamış bulunmaktayım. Forumda çok vakit geçirdim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sistem toplama sürecinde biraz fazla konu açtım bilgisizliğimden dolayı. Olmuşken en iyisi olsun istedim açıkçası. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum tekrardan. Ellerinize sağlık sizlerin sayesinde bilgilenip topladım sistemimi. Sistemi aşşağıya bırakıyorum. Eğer eleştiriniz varsa parçalar hakkında açık açık söyleyebilirsiniz. Sizlerin fikirleri benim için çok değerli. Sistem 45 bin TL tuttu.

Pek iyi olmamış, mesela anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD yi ben söylemiştim gördüğüme sevindim
Keşke önermeseydin :d
150 TL daha ucuza kc3kdan bir tık daha iyisi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam

Eaglepaww

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan Karagöz
Kasa biraz küçük, anakartı değiştirirseniz ATX almayın, mATX olmasına dikkat edin.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
Top Bottom